Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@anjelik2509 ahaa, a ak dobre tomu rozumiem, tak vlastne potom misku vyberiem a iglu bude zvnutra duté - prázdne? Či aj misku ponechať? Ale skôr som asi z korpus, nech je to jedlé všetko....takže keby to spravím z korpusu, tak to pre istoutu spojiť aj so špáradlom, resp. špajdlou? Bude to moja ešte len piata torta pre rodinku, som amaterka...🙂)
@sikag ja by som kupila ten extruder 🙂
Babulky nemate niektora daky postup na dotikovy mobil mam robit na tortu dakujeeem ja neviem ako nato ☹
@elamaslakova dakujem kraasne🙂))
@pristela paráááda, gratuluji🙂 ... a návod jsem taky poctivě četla, jsem se bála, abych tu vzácnost neponičila, ale vcelku nic podstatného tam není...jen si to zkusit nandat a sundat a pak už jen otáčíš kolečkem a reguluješ rychlost, opravdu na tom nic není..."ať vám to spolu klape"🙂.
P.S. Zdravím všechny pekařinky, krásně vypékáte. Holky zítra jdu poprvé do práce, tak na mě myslete. Jo a @pipka , statečně se držíme "ve vašich kolejích"...Johanka po 14 dnech ve školce onemocněla a je už druhý týden marod a tak hned od zítra hlídá manžel 😖...tak to prima začíná...tak hlavně všem drobcům hodně zdravíčka... 😵