Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
poradite nejaky recept na dobru karamelovu plnku? idem skusat krajku tak chcem vyskusat aj novy krem a novy korpus 😉
@lokalistin nakoniec som aj ja urobila inú 😀 resp. vypálila inak ako čo mi poslali, ale tak snažila som sa , topánka to je, tak čo 😀
@jakelina v prvom komentariku som napisala len slovo ,,prasok " ktory som si pomylila za krajkovy prasok 😉 Az potom sa pisalo konkretne o Montane 😉 Ale to je jedno, hlavne nech tie krajky idu ako po masle 😵 😵 😵 😵 😵
@eliska22 no a nedarilo sa prisposobit tu sablonu so zavretou spickou? trochu tie boky pretiahnut aby sa to prilepilo o zadnu cast? A aj otvorena spicka sa da uzavriet vyrezes vacsi oblucik a obrezes az pri lepeni spicky o spodnu cast topanky?? Daj obrazok akoto vyslo. Inac na to ze si vlastne robila novy postup I sablonu bud spokojna.
pridavam moju prvu coko torticku, ma milion chyb ale aspon drzi coko kde ma 🙂 mysky inspi od @mamina1978
babulky, nemocnicne striekacky, tie plastove co sa kupuju v lekarni, ci zdravot. potrebach su sterilne a daju sa sterilizovat, cize to ohrievanie by mali vydrzat. mam odskusanu sterilizaciu vo vodnej pare v mikrovlnke na 5minut. pozor nie zas extremne. a asi nie tolko na ohrievanie hmoty!
Dievcata, nemate fakt ulozene ziadne inspiracie na tie vlaciky ,, Chugginton´´ Tie vlaciky mozem modelovat podla obrazkov , ale to dookola...... nemam potuchy ako 😨
@jaroska tak K2 je asi najmakšia hmota na trhu,tá ti preto išla,inú asi nepretlačíš len tak...........
ja používam smartflex,ale silno uvažujem o výmene,len neviem za čo 😀 ,sa mi nepáči v poslednej dobe,furt má také hrudky dáke v sebe a nejaký je akoby suchší 😝
skúsim ho pomiešať s pasta dama,tak uvidím......treba vyskúšať,že čo komu najlepšie pasuje 😉
@mamcas jeeejo , krasne sa ti tie mysky podarili. A s tou coko to vobec nie je hrozne, mas ju peknucku ,,,,,,,na dalsej torticke vylepsis a bude perfekt 😉
@mamina1978 strana 5494... davala som tam nieco pre ajku82 svojho casu 😉
Kočeny nejaké pekné súdy s vínom nemáte uložené?

Kočky prosím Vás, ak budem dávať okolo torty namiesto poťahovky čokoládky Kitkat, mám to tiež potrieť maslom s cukrom, alebo môže byť aj parížska šľahačka??? Ďakujem.