Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby co robite krajky aky prasok mate? ja mam sweet lace, ale po zarobeni 2:1 sa mi to zda moc riedke a "odskakuje" mi to od krajky, ked to tam natlacim, vytvoria sa mi take volne miesta / bublinky. zda sa mi to redsie ako v tutoriali. skusila som aj hustejsiu hmotu 60g prasok a 25 voda. a je na nom napisane nesusit v rure 😲
@sikag a nemáš obrázok?akú si robila??neviem,kamoška špekuluje,že čo bratovi na 33r 😉 ,ja som raz robila takú,že okruhlu a v strede som vyrezala dieru a pichla tam origoš šampus,tak to chceli,a ona to tak chce,len mne s as tým neche paprať,tak som jej chcela navrhnúť škatulu.,...
Ahojte babky, prosím súrnu radičku, do 34 cm formy z koľkých vajec robíte cesto? Stačí 10 či radšej 12? Nemusí byť moc vysoký, ale teda aby sa dal 2x prerezať... ďakujem moc 🙂
@sikag lekna hm, tiez sa mi to pozdava, no este musim pokukat lekna som este nerobila...ja som myslela, ze by som to potiahla zelenou vrch tmavsi, spodok vledsi.navrchu malinke jazierko s kacickou v strede a pobokoch zlte, cervene gerbery, este mi povedali ze by tam chceli mašlu tak okolo vrchneho poschodia dam tu maslu, este idem robit gitaru a chcu elektricku , len ked naplnim tri krat zda sa mi to take divne bude to asi vysoke, keby to bola španielka, tak pohoda, no ako si to praju tak to urobim... 😉
a ak stihnem tak bratovi idem robi zadok s tangacmi, to sa mi zda rychle, ma narodky zajtra
@ajka82 Prosím ťa a tebe to ide otvoriť, ten link? Lebo ten som našla včera aj ja a klikla a nič... mám tam len odkaz na nejaký link a to nie je nič s pečením 😒 ☹ Tak nejako neviem kde tam kliknúť, aby sa mi to zobrazilo... Kedysi mi tie linky šli normálne otvoriť ale teraz nie...
dievcata, chcem sa vas opytat, cim vyrezavate tvary z potahovky ? napriklad ked potrebujete nejaky tvar, napriklad fľak 🙂 ako to urobit, aby to vyzeralo ako jednym tahom ? lebo ja ked som uz niekolkokrat vyrezavala, musela som to robit na viackrat, no nikdy to nebolo uplne jednoliate ten rez

@meo já dělám jezírka z rozpuštěných gumových medvídků a nemusíš nic pod to dávat, naleju přímo na potah.