Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
kočky pomoooc, že 1,5 kg Mimóň ...to akože aký priemer ráfku použiť ? 😒
@vladiella nie,iba dnes som to objavila,ale rozmýšľam ,že niečo vyskúšam..ja pečiem len pre nás,takže drahé veci sa mi neoplatia,ale toto sú super ceny..rozmýšľam nad tou krajkou a ešte túto stránku som našla..myslím,že takéto kostice napr.stoja 3x viac u nás ...a poštovné zdarma 😵
@vladiella link som zabudla 😀 http://www.banggood.com/Wholesale-4pcs-Fondant-...
@aduskatt preco ty mas tie fotky take sede a zahmlene?nemas nejaky zapackany fotak?
@lucula73 no mala a vidíš nemám ale si myslím že mi ich dávala aj nie celkom vysušené. Ešte pár dni som ich musela sušiť a až potom lúskať a to tiež ovplyvňuje váhu. Lebo keby mi ich dala úplne suché tak by tých orechov po uschnutí bolo viac. Ešte stále mi tožerie nervy ale čo už idem dorobiť tortu a potom tu zavesím moje dve skromnosti 🙂
ahojte dievcata, prosim vas robili ste uz niektora ze coko krem slahany nad parou ale namiesto masla mascarpone?
nemam doma masla tak rozmyslam aku alternativu by som mohla dat 😉 dakujem
@jakelina Nádherná tortička
No tak ja pridávam moje dve tohotýždňovky a zasa mám na pár dni pokoj 😀 Cez tie orechy som sa už preniesla a nejdem už nad tým premýšľať 😠 Srdečne pozdravujem všetké a nemo obdivujem vaše výtvory . Úfam sa že jedného dňa možno o pár rokov aj ja budem mať v tom taký profi šmrnc ako vy. Juj bude pekne tak idem s deťmi von . Papapapa

@aduskatt a cez tvoj eshop sa nedajú orechy objednať????????? 😀 😀 😀