Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@akzuzs hlava je z burizonovky lebo to by asi bolo dost tazke inak je cely jedly heh
@mizulienka Luci neviem či nie je neskoro. Robila som čoko krém s mascarpone. 1šľahačka, 200g čoko a 250g mascarpone.
Holky čím podsypavatě pravý marcipan? Dík
@pristela superska ta lego torta, poslem ti objednavku 🙂 presne taku Lego tortu by som chcela vyskusat, mozes mi prosim ta poradit ako si robila ten vrch torty ci je na to nejaka forma a kde to kupit??dakujeeem
@pipka perfektný nápad. dá to torte výraz
@katarina51 no to bolo pre mna jedine schodne riesenie aby Rapunzel naozaj aj vyzerala ako Rapunzel 😅 😉
@kvietocek7 😀 😀 😀 že dakujem , ale neprosim taku objednavku 😀 😀 😀 ten vrch , nie nemam na to formu , vsak to je zbytocne kupovat , robila som to normal so slamkou 😉
@njonja nadherna akurat som dostala objednavku zenske torzo a nic nemozem najst a toto je uzasne no ja urcite len normal na lezato,ale hladala som nieco s touto krajkou a chcela som taky korzet cerveno-cierny,takze sa budem trosku inspirovat,ak nevadi.no ja urcite bez masky,ale je bombova
@lucikan white icing sa nelepi a ak tak maizenu alebo solamyl
no, konecne hotovo.tak rychlo vecera, ci ranajky - pribinak a zbytok jahod- a hybaaaaaaj spat🙂
@lokalistin dakujem! ja som si nasla obrazky korzetov na internete - myslim latkovych 🙂 a vybrala som si svoj vysnivany a ten som si upiekla🙂 Najsdes tak kooooopec inspiracii🙂 len si ich treba premenit na tortu🙂
dobre ranko, moje dve torticky na dnes... jedna pre chlapceka k 1 roku, vraj ma rad lienky a este ini si daju na tirtu sviecku. a druha pre dvoch chlapov na spolocnu oslavu, este o 2 v noci som nevedela ako bude vyzerat 😅 🤐 a vlastne o 2 v noci ma manzel zobudil, pri detoch, nech si idem lahnut do postele a ja iba naplnene korpusy v chladnicke a jednu maslu urobenu, lebo povodne plany boli bud dve darcekove krabice(pre kazdeho jedna akoze) alebo vrchne poschodia ako kyblik a v nom flasa sampanskeho-len toto som nevedela ako by zobrali a uz som nemala ani moc cas vyrabat flasu a lad 😅 ) 😀 tak hadam ma neposlu s takou tortou kdesi 😝
Kocky mozem dat pod potahovku parizsku slahacku alebobdat radsej cokoladovy krem ?

@lucikan ja podsypávam solamylom alebo ak máš silikónovú podložku skús vaľkať na nej možno nebude treba ani podsypávať