Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@nellynka som si ju na rychlo kupila, lebo to chceli podla obrazku a som ich nemala, ale sa mi to zle robilo, mala som najprv RD hmotu a to sa nedalo tak som to nakoniec urobila z PD, s tou sa mi najlepsie robi
http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/lista-c2/
@dagmarmustafa jeeeej uzasne, presne take nieco by som chcela aj ja pre maleho aj do skolky. prosim ta tie mufinky este potieras maslom a potom vyzdobu?
@ikula2 Dakujem. Pod marcipanovu ozdobu som dala len nutelu.
@akzuzs no a nejhorší je, že prý stačí jen nízká, ale musí být dosti široká, aby se z ní dalo udělat 22 kousků. To bude vysušené, ještě chce paříž a maliny. To fakt nedám, jen hmota na potah bude vážit přes 0,5kg. Na to mi paní řekla, že na marcipánu netrvá, což je pěkné, ale s čokoládou si moc nepomůžu a krémové dělat nechci. Ono i jen s jedlou oplatkou by byl problém se cenově vejít, protože i ta něco váží.
Tak jsem nakonec vymodelala podle obrázku to Disney letadlo, ještě pár dodělávek a bude na světě....
@maca_p mam modry pas🙂) skusala som teraz, ale uz len tak strecingh, teczhniky, posilovacky, sparing uz nie, na to nemam, takze ja si len tak obcas s nimi zamakam, ale uz nie naplno🙂 ja som skor teraz taka vypomoc, vodim maleho, ten trenuje naplno a robim tam casomieru, cukrarku, pomoc........viacmenej necviciaci clen klubu🙂
Ahojte, kdybyste někdo potřebovali pravou vanilku, tak dobrý obchod je zde: www.vanilkovyobchod.cz Je tam mletá vanilka, extrakty, cukry, dokonce i víno 🙂
přeji hezký den
potřebovala bych radu.....mám ted zakázku na dort velikost 30x40cm, takže na velký plech......ještě nikdy jsem tak velký dort nedělala a vůbec nemám představu z kolika vajec mám upéct korpus, chci dělat normální světlý piškot......neporadily by zkušenější dortařky? děkuju předem
baby pomoc torta pre dospelého hasiča. Má 25 a môže byť aj srandovná.Len nie 3D auto

@jakelina ďakujem, veď sú perfektné, teda celá Minnie je super 😉,