Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 sú úplne úžasné
@mamina1978 veď je úžasný 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 nevzdávaj to, pretože aj ja tohto roku budem zdobiť po 1.X , tak som zvedavá, ako to dopadne, 😀 😀 😀 ,len momentálne ležím s angínou v posteli 🙄
@pristela na som skusala, na potahovanie bola fajn, ale mne sa zdala primakka 🙂 strasne sa tahala a lepila mi na nu zehlicka.... ale bola dobre poddajna a netrhala sa.
@pipka @pristela @misiatkoo mekac moze byt ale obavam sa ze tam nezaparkujeme. ale auto mozeme nechat niekde v okoli parku a trosku prejst. tesim sa na vas, len dufam ze budem moct prist, lebo to u nas vyzera na chorobu ☹
@mamina1978 Zdeni diky svietnik je perfektny aj ja sa chystam,ale ked ja to vobec neviem,no chcela by som to skusit
@elamaslakova diky su v kosi,ale jedna sa ako tak vydarila,len potrebujem pomoc, mam tie kraje obstrihat,alebo nechat hore trcat a kusok mi tam chyba,mam ho dorobit,ci zamaskovat nejak tou maslou
BABY POMOC
@jakelina aký mileny hrosicek, velmi sa ti vydaril! 🙂
Pekný piatočéééék !!! 😀 😀
Žienky - nová poťahovka na trhu
http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh...
Cena 7kg - 40€
@lokalistin mne sa paci to prve ked krajka pretŕča hore , vypada to elegantne a fakt krasne . Kasli na dorabanie kvoli kusku , bachni jej tam dve male take vypukle srdiečka biele/jedno vacsie jedno mensie/ alebo jedno a urob to tym padom akože narocky tam krajka nemala byt
@lokalistin ja by som ju nechala ako je na obrazku, ked pretrca je to super. cela torticka sa ti velmi vydarila.
@anibas ides skusit novu?
@mamina1978 Zdeni je krásný, já se k tomu letos snad ani nedostanu, ještě dodělávám poslední dort, zase krtek 😀 😀
@lokalistin Vypadá dobre aj takto , my vidíme všetky nedostatky,ale zákazník si bude myslieť , že to tak má byť , neboj určite bude nadšený z nej
Dievčence napiekli ste nádherné tortičky , ja som teraz nemala nič a normálne mám absťák 🙂 , chýba mi to , len tak chodím podarobnici po dome 🙂 aspon tu sa vyteším z tých vašich tortičiek
@lokalistin aj ju spojis tam kde ti chyba ten kusok, tak maslu uz nedaj. srdiecka neviem ake a kde ale tie by som dala, maslu uz potom nie. to len moj nazor 😉
ja som teraz s vypatim vsetkych sil dokoncila jednu poschodku a ledva zijem 🙄 ja som taka choraaaa, ze neviem ci dozijem rana 😝 makam s ruskou na ustach, no od unavy ani nevidim..pofotim az rano, teraz musim ist spat, lebo uz nevladzem 😖 ☹
a to tento tyzden ziadna tvorivost, Cars poschodku robim presne kopiu tej, co som u robila..aj ked minimum som ju pozmenila 😅 a zajtra ma caka este jedna firemna...tiez ziaden zazrak 😅 😅 😅
tak sa zatial majte, pecte pecte, nech mam zajtra co obdivovat 😵

@lokalistin Skús ju trošku orosiť vodou pomocou rozprašovača , som to tu niekde čítala že to pomôže keď je krajka sucha, zvlhne potom a je elastická zase .