Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@halienka jeeej dakujem ti krasne...no kreslit by som aj kreslila len tie fixky su nanic svetle a nekreslia riadne a asi by som potrebovala poradit ako poriadne rozmiesat praskove farby v alkohole lebo nejako sa mi to nedari aby to bolo fajn... no drzim ti palce ja som vcera bola u dr nakoniec a atb su jedna vec a kopec dalsich liekov a brutalne hnisava angina s podozrenim na mononukleozu docielila zrusenie 2 tort ☹
@lokalistin ahoj, ta nevesta ma suknu z burizonov do toho som zapichla to cierne torzo a obliekla tak ako vydalo 😅 neboj, bude to pekné 😉
@maya30 no aj ja som ju tak robila, ale nejaku ju mam nizku a neni taka pekna, moze to byt k narodeninam?
@lokalistin urcite ano, ved nemusi byt taka vysoka, ja som jej este okolo vystrihu nalepila tie male perlicky, aby som ho mala pekne zacisteny...
@maya30 no skusim
Klobúk dole pred vami všetkými,ste neskutočne šikovné,všetky.Ja sa tiež pokúšam piecť a zisťujem že to je nezaplatitelné,doma bordel,deti ukrátené o čas so mnou a kríže ma bolia ako psa 🙂 Torty máte prekrásne.
prišlo mi na email, že T-FORNAX (pečenie hrou) má akciu víkendovú na Smartflex.. ak chcete ušetriť...
Boze susila som 1x krajku v rure-presusena, tak skusim druhy pokus drzte päste 😠
Do frasa ako susite tie krajky? mala som ju tam 3 minuty a uz je zas sucha,skusila som ju dat teraz do chladnicky nech naberie vlhkost 😉
Holky, jakou máte zkušenost s výdrží třeseného krému s ovocem od pátku do neděle? Bude v poho? Paní si dneska přišla pro dort, myslela jsem, že ho má na zítra, ale prý oslavu mají až v neděli...
baby ako sa naraba s abecedou s vyhadzovakom?napr groovy... dakujem
ahojte
dnes dve tortickz este jedna ma caka a potom na pondelok jednu a konecne budem mat veget do konca roka.
jaj vobec mi tento krat nesko dobre tortu odfotit, bo co je na obrazku ervene je v skutocnosti szto ruova farba 😠
@lokalistin Zanet, perfektne 3D Auto, no a tie saty su supeeer..... urcite sa bude aj tortuska dievcine pacit 😵 😵 😵 😵 😵 😵

@kvietok23 a pozri tuto je na smarflex velvet akcia 1,4 kg, ale zalezi aj kde byvas aby sa to to len kvoli hmote nepredrazilo....
http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/tovar-v-a...