Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
hodí sa táto plnka aj do torty http://tortysnov.sk/recept/karamelovo-kavovo-me... ,či?
@bubobubina murárska tortička je super 🙂 tie neutrálne pánske mám len takéto INŠPI Z NETU 🙂 možno trochu pomôže, sorry za tapetku 🙂
@halienka dakujem, si zlata 😉 straaaasne sa mi lubi ta klobukova,tu urcite raz urobim, ale asi nie tomuto ujovi, bude to torta cakatelka 😀
@bubobubina 😀 ja mám tiež pár takých tort čakateliek 😀 😀
ahojte baby idem piect prvy krat marcipanovu tortu a chcela by som vediet recept na nejake cesto kolko tam treba surovin myslim🙂 ktore sa mi zmesti do formy 24x24cm a priblizne kolko marcipanu potrebujem k potiahnutiu takejto torty pod marcipan davate aj puncovinu ci marcipan natahujete hned na cesto dakujem krasne za vsetky rady..
@staankaa1 můžeš dát i punčovinu a na to krém a pak potáhnout marcipánem. Potřebuješ asi 800 g marcipánu, ale jestli chceš zdobit, tak i víc.
Recepty najdeš tady v tom tématu.
https://www.modrykonik.cz/forum/recepty/marcipa...
@katie555 kati dalujem za receptik 😉
@zuzuz1 ja som ich piekla na 180 a po 15 minutach boli hotove.. Ja myslim ze take maju byt - cupcake-y prave maju byt rovne, nie? Ja to tak viem ze cupcakes su rovne a dozdobis..A muffiny zase pekne vysoke a gulate 🙂 co som hore davala recepty prvy od nigelly su cupcakes (maslove cesto) a druhy muffinovy (olej v ceste). A aj podla mna je tam prilis vela prasku do peciva 🙂 tiez chcem skusit nabuduce menej. Inak Nigella vzdy zdoraznuje aby mali vsetky suroviny rovnaku izbovu teplotu..a este jedna guru kucharka (nie Nigelka) zdoraznivaka ze postup by mal byt prv v robote dobre vymiesat maslo s cukrom a potom ostatne pridavat..vcera som mala naponahlo, obe veci som porusila a 1.x v zivote sa mi nezdali take famozne 😕 aj ked teda boli fakt vyborne..tak mozno nieco na tom bude.
I
🙂 @brunila google a tam si vyhladat vyraz "monster high cartoon"... najde ti to zopar "omalovanok"... ked si nieco vyhladavam na sablonu tak vzdy si zadam zazracne slovicko "cartoon" 😉 dufam, ze pomoze 🙂
@daja55 krasne to vyzera super
@lucula73 super a velke plus za podlozku 😉

@jakelina díííííííky 😲