Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
...ze nehanbite sa pridavat svoje vytvory 😎
@brunila távločková je perfektná, jemnučká ako naozaj. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Hezké odpoledne 😉
prosím o pomoc. Nemám moc času se tu hrabat a vy to budete vědět 100%. mám prachovou barvu. Jak ji použít na obarvení potahovky? Normálně to zapracovat? Nebo rozpustit v alkoholu a pak zapracovat?
Děkuji moc předem 😉
😵 😵 😵 😵 😵
@lamps Ahojky, je to hrozné, čo sa dnes deje na škole. Baby ti radia aby si dala F do inej školy, no ako píšeš budú ti tam chodiť 4 deti. Poviem ti ako podobnú situáciu vyriešili moji rodičia, keď mal môj braško problém, keď sme boli deti. Náš otec si chytil dotyčného galgana a aj keď mu nič nespravil, chytil ho za golier a tak sa mu povyhrážal, že od tej chvíle ,mal bracho pokoj . Skrátka mu povedal, že nielen ak brachovi niečo urobí ale ak mu urobí ktokoľvek niečo, bude to považovať , že niekoho na bracha poslal a že teda potom len uvidí, čo s ním narobí.
Vieš lamps, na grázlov pekné slovo neplatí, ešte sa to zhorší, a budú sa mu smiať aj za to, že za neho oroduje mama. Nech si tých grázlov počká tvoj manžel, a najlepšie, aj s niekym ďalším, aby mali prezmenu strach oni. Asi so mnou nebudú mnohé kočky súhlasiť, no bohužiaľ polovica nášho národa sú socky bez výchovy a tam ti garantujem nepomôžu ani prosby, ani plač, ani psychologovia.
Držím ti palce
ahojte kocky robite niektora karamelovy krem so skaramelizovanymi orechami?sa mi zda,ze @jakelina ho robieva,ale neni som si ista. Ako to robite? a davate aj nejake ovocie,ci uz radsej nie? a aky korpus? mne by sa hodil orechovy a bez ovocia, moze byt? a ten karamelovy krem som nikdy nerobila prosim rady,dakujem
@lokalistin já dělám jenom s opraženými lískovými ořechy.
@lokalistin ovoce nedávám a pokud marmeládu, tak meruňkovou. Krém dělám ze zkaramelizovaného cukru rozpuštěného ve šlehačce a nebo klasika máslo, salko a pudink nebo šlehačka
@jakelina dakujem,ale mohla by si mi napisat podrobnejsie?
da sa aj salko s maslom plus ta slahacka s cukrom? a ked puding aky? a oriesky len oprazis?ci tiez skaramelizujes? a aky korpus?moze byt orechovy?
@jakelina prepac,ze tolko otazok,ale este som taky nerobila

@govinda áno horúcu 🙂 ja ho robievam neboj