Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
pozooor, lebo aj tema bude za chvilku nahlasena, ze sa nebavime o tom, co je nadpis 😝
@mysiatkoo presne tak......inak, ja akoze fakt nechapem, ako moze niekomu vadit fotka torty..mne bolo dokonca jednou babou v teme tortickarky vycitane, ze tym, ze dam na moju stranku videopostup a oznamim to na MK, tak bez hanby zarabam na mamickach z konika.....tak to som akoze pozerala s otvorenou hubou............ ale tak ostatne baby sa do nej obuli
eee... len vyrezany 2D?
@mysiatkoo jednu som tam oznacila 😀 http://www.google.sk/search?q=pussy+cat&client=...
@aduskatt vsetko je o ludox... a toto je forum pristupne vlastne komukolvek, takze ocakavat, ze sa tu budu vyskytovat iba dostatocne inteligentni jedinci je naivne a tak to beriem... uz rok tu sledujem viacmenej tuto jedinu temu a mne naozaj nebude xybat tortovy album na MK - ja to nemam ako biznis.....
a keby uz na to doslo, tak ty tiez mozes vsetky ponuky pisat do sprav a "otravovat" tak ludi omnoho viac, ako ked hodis na presnu cielovku odkaz, ktory si moze otvorit len ten, kto ma o danu tematiku zaujem.... ale ono skoda slov....

@pipka no som aj ja zvedava co ti odpisu 😉 a inak co sa tyka nahlasovania... no comment
@mysiatkoo 😀