Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vlada111 Dik.Viem,ze fotka nie je najlepsia....ale časovo-to fotenie je des.A hlavne v noci,ked uz "škulim". A bodol by aj nejaky kurz na ten moj Nikon(nie je vyuzity ako by mal).
Ahojte aj ja pridávam moju poslednú tohoročnú a do konca roka (tri dni) fajront 😀 Asi dlhšie nebudem na nete tak v predstihu všetkým tortárkam do Nového roka všetko najlepšie , veľa objednávok, dobrých zákaznikov a krásne torty prajem 🙂 A tiež chcem poďakovať tým ktoré ste radili nám začiatočníkom v roku 2013 a mali ste s nami trpezlivosť. A na záver pekného silvestraaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂
Je tu ešte niekto? Pečiem na zajtra tortu, robím maslovú čokoládovú plnku, miešam cukor s maslom a stále to má pieskovú chuť? Čo som urobila zle? Dá sa to nejako opraviť?
@akzuzs vidno, ze cestari nezahalali 😅 pekna torticka 😵 a to auto je genialne
@daja55 nadherna torticka!!! 😵 keby som si niekde objednavala torticku, mala by som uz predstavu co by som chcela a dali by mi este na vyber, tak berem jednoznacne tuto!!! 😀 mozem si ju ulozit do inspiracii??? 😅 prosiiiim 😀 a ked budem do buducna robit niekomu na krst tortu, tak mozem opakovat??? prosiiiim 😵 😀
no musim takto verejne napisat, ze mas neskutocnu fantaziu!!! nadherne torticky!!! jedna lepsia ako druha... pomalicky to bude sama dokonalost 😵 a tvoje medovniky!!! najkrajsie ake som kedy videla!!! 😉
baby ahojte, potrebujem radu.budem robit tiramisu, klasika piskoty a mascarpone, ale mam problem, ako to vyberiem, aby kazdy kusok bol pekny...robim to v klasickej stvorcovej forme,v com to robite vy?? pozeram na otvaracie formy, ale neda sa to aj v niecom inom???? dakujem pekne!
kukuk nemate inspiracie na silvestrovske torty (marcipanove).dakujem pekne
kocky uplne mimo temu ale snad ma nezmazu :p. Nemate blavacky niektora blizko seba obchod koralkovy svet? je tam 30% zlava na vsetko ale len na osobny odber a len do zajtra 😢
@lussi1611 Dobry den, ospravedlnujem sa, ze pisem az dnes, bola som odcestovana, a neviem aký recept potrebujete, resp. na aku tortu sa pytate, ze je narocna.... prosim vlozte foto ak chcete radu, rada poradim. pekny den
a ako sa inak mate kocky? uz Vas moc nestiham iba obcas nakuknem. Uz som si tak odvykla od torticiek ze neviem ako spravim tie 3 v januari co tam mam :D. Ja som v decembri len koralkovala a pernickovala konecne sa mi podarilo urobit tolko 3D guliek na stromcek ze som mala stromcek len s pernickami a slanymi ozdobami 🙂
@lucka_o ja robim v rafiku....potom potiahnem a ano to drzi tvar ak je to stuhnute a je dobra konzistencia kremov aj torty uz davam do rafikov rafiky na plech, potom upeciem aj 2 mensie kruhy...na jednom a este vyhoda rafika je, ze je vyssi ako klasicka otvaracia forma a viem do akeho rafika z akeho počtu vajec potom aj korpus vychadza 8 cm...
@michaela3011 Ďakujem
Ahojte,prosim vas potrebuje poradit ,,ako si spravt musle, nemama formicky,...
@michaela3011 Ešte raz ďakujem a nevidím v tom problém , ak využiješ to, čo sa tu prezentuje, veď práve preto sme tu , či sa mýlim?Dúfam, že aj ostatné tortičkárky budú so mnou súhlasiť 😀 😀 😀
@daja55 dakujem 😉 ja sa radsej opytam 🙂
nerada "kopirujem" torticky (iba ked je taka poziadavka) ale tato tvoja je fakt nadherna! 😵
zienky pekny vecer vam prajem, kupujete niektora farby zo zahranicia? 🙂
baby topanka jimmy choo a kabelka gucci na jednej torte.....
teda ako inspiracky mozu byt samozrejme ine znacky, ale toto posledne tohtorocne zadanie ide uplne mimo moj vkus a netusim co s tym... nejake inspiracky by ste nenasli? prosiiiim - ziadne 3D kabelky, torta ma byt mala 😖

pridávam poslednú tohtoročnú a idem sa pokochať vašimi kráskami... 😀