Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@michaela3011 ďakujem a aspoň torta je zasnežená keď už vonku je tak ako je 😀
Všetké tortárky zdravým v tomto roku 2014. Ešte raz všetko dobré v tomto roku a mnoho objednávok 😉
babyyyy nemozem zaspat 😒 tak si idem potiahnut a dokoncit tortu 😀 zadanie mam, ze ruzovy cadillac, s volnou rukou... tak som este zvedava, ze co z toho bude 😅 ma to ponocovanie raz dorazi 🙄
Sladké ženušky, dlouho jsme tu nebyla a tak až teď přeji do Nové roku zdravíčko, štěstíčko, pohodu a hlavně normální zákazníky. 🙂
ahojte dievcence idm zasa po radu teda pre inspiraciu na zajtra mam robit toru na 60pre manzelov takze dve 60 a neviem ako to mam spravit nic ma nenapada vsetko je na mne tak ak mate neake inspiracie budem rada lebo neviem co s tym rozmyslala som ze len spravim v tvare balika alebo ze by som ju rozdelila farebne na polovicu ale ani nevem aku farebnu kombinaciu mam dat no a teda ma byt gulata a mala by tam byt cislo120 tak poradte nieco dakujem
@michaela3011 je suprový, sklo a všechny detaily, skvělé!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@michaela3011 paradny!!! 🙂
@michaela3011 fajnová tortička, super
@vlada111 dakujem ti 😵
@michaela3011 a z čeho máš sklo?? Želatina??
@jakelina sklo je folia 😒 radsej robim torty kde je vsetko jedle, ale bohuzial som nemala doma zelatinu 😒
tak ci tak sa to auto neda jest 😀 zradila ma burizonova hmota, tak cele auto je z hmoty na modelovanie a kto by to jedol, ze? 😀 tolko cukru 🙂 tak zakaznika sklamem a mozno potesim, ze si to moze vystavit v obyvacke nad telku 😀

baby, to ste tu od tretej nic nenapisali???? no kde to napisat??? !!! 😕 😉