Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Žienky ste všetky veľmi šikovné,ale potrebovala by som od Vás pomoc.Chcela by som urobit pre moje detičky tortu.Súrodenecku.Dievčatko a chlapec.Nakoľko je tu veeeeľa príspevkov toľkých krásnych tort,nemám šancu to tak rýchlo prelúskať.Preto Vás prosím o pomoc.
@nikina17 oblatky sa davaju na marcipan bezne, len je potreba pod oblatku naniest piping gel(alebo nieco podobne - zozenies v cukrarskych obchodoch), pripadne to vraj funguje aj s tenkou vrstvou medu ... aj na vrch oblatky to mozes dat... osobnu skusenost nemam, ale su baby co to robia castejsie, tak ti mozno niekto este poradi lepsie 😉
@lamps aaach , som vedela ze mam ist skor sem nakuknut si ma o par minut predbehla s tymi cukriiiikmi od
@nika1985 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@mamcas ja viem co sa staloooooooo 😢 😢 😢 😢 a je mi to strasne luuuto, tam treba davat pozor ked davas dole tu nádobu , bo ak nesledujes, alebo v zaciatkoch nevies tak ako to "odkrucas" na vybratie , odkruca sa uzáver na rozoberanie - teda sklo od nozov ☹ ja ked som prve razy videla ze sa to toci ako to davam dole hned som zatacala spääääť a potom som to dvomi rukami tocila za uplny spodok , no a ja ked ho idem umyvat, ho rozoberam bo niekedy je mlieko aj pod tou tesniacou gumičkou, tak mi s tym pomaha pubos, bo sama to neodtočím . Neboj bude dobre , len sa chcel pokrstit 😉 a keby nebolo aj tak opatrne zlozte a daj reklamovat že nejde, nevrav im co sa stalo, dost mozne ze to studovat ani nebudu, moj nedavno dolamal vnutro novej kosacky co som kupila , bola to jeho chyba, aj tak sme to poslali na reklamaciu, a oni to normal bez skumania opravili-vymenili to cele za nove 😀

Moja prva nočná v tomto roku,podľa popisu