Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@daja55 mame po 22. hodine a pridavam foto 😀 a si to ty predstav, ze ako som pisala, ze torta skoro hotova, tak potom som mala asi hodinovy telefonat cez skype... potom som si rychlo potiahla tortu, zacala farbit hmotu na trencle (chceli ich modre s bielymi srdieckami 🙄 ) a potom pozeram, ze som mala bokom odlozenu puncovinu na bedra aby nevyzeral ako rovna lata 🙄 takze chudak bude vyzerat ako lata 😀 a este dufam, ze oslavenkyna bude mat silne pluca 😅 do toho penisu isiel vajecny liker 😀 dufam, ze uz po mne nikto nebude chciet takuto tortu 😀
@jakelina @lamps aj ja chcu zubyyyyyyyyyy 😀 😀 😀 😀 no ja co som malovala tu zelenu naposledy , tak ako mne sa pacila ale az potom som si vsimla ze ona ma skrz hrdlo našróbovaný šrob - fuuuuuuuuuuuuj, no nechutneeeee, fakt som premyslala ze to tam nedam , alebo ze tam dam napis, ale nakoniec som dala /so zavretymi očami/ bo vsak prave preto to tak žerú tie decka 😝 bléééé
@luciahromadkova strasnaaaa skoda tych foto ☹ ☹ ☹ ☹ nic na nich nieje vidiet a pri tom ta tortuska vypada byt uuuzasnaaa
@pristela dakujem zanetka...to foto ma hneva strasne..... a hlavne preto, ze moj stary mobil fotil 100krat lepsie, lenze vraj nutne potrebujem novy povedal moj manzel...torta je uz ale na pol zjedena...za prvu vyplatu kupujem fotak... 😉 😀
@luciahromadkova joooj nove pristroje stoja obcas za 2 veci 😖 ale torticka velmi podarena 😵 😵
@michaela3011 tak to si dala úžasne ....perfektná torta.pravdupovediac.ja by som nemala odvahu 😝
@daja55 toto je uz moja tretia takato a asi v najhorsom prevedeni 😀 nemam rada taketo torty, robia sa mi blbo a nabuduce odmietnem... dost bolo zabavy!!! 😀 ale dakujem za mile slova 😵
@mysiatkoo dakujem za pochvalu 😉
@michaela3011 no torta super,podarila sa 🙂
Holky , neviete ci je niekde v akcii maslo ? nie lidl odtial nechcem nikdy 😝 a potrebujem veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela masla 😀 😀
@karkana dakujem ti 🙂
pomooooooooooooooc ma robit tortu ze minecraft poslali mi aj presnu foto 😝 to akoze tie prtave kocky tam ako dam tooooooolko vela ☹ viem ze ste to tu uz niekto piekli ale nespominam kto 😖 davali ste normal potah a na to tie milion kocky??ci?
@adrika202 jo, raz bola taka "kauza" prosto ine maslo zabalene v obale 82 percentneho a krasne to rozpustalo potah, bolo to naj v čechach , tam to vyhodili a vyhodili asi ku nam 😝 mne tam raz kupil moj aj ked mal zakazane 🙄 rozbalili sme ho a uz nosom bolo citit taku tu margarínovu vonu , tak som ho ani nepouzila 😝 aaale nevravim ze to tam je stale , dakedy som pouzivala ich maslo a bolo v pohode, no uz nemam cas ani peniaze riskovat, mam overene z tesca a kaufu tak ine nebravam
@luciahromadkova jezisiii dakujem krasne za pomoc.... zlata si 🙂

@jakelina taky jsem si to tak myslela..diky..ja totiž nikdy ani čoko krém nejedla, vždy jsme meli nejaký tvatohový apod...a ten pařížský asi nemůžu pod potah že..