Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte.
vsetkym prajem dodatocne vsetko dobre do noveho roku nech sa dari v peceni aj v inych veciach 🙂
pridavam aj ja par svojich torticiek. su to torty od septembra. teraz peciem malicko lebo uz chodim do prace (aj ked som castejsie doma ako v praci lebo maly je casto chory. )
vase torticky sledujem stale a snazim sa aj citat. len docitavam dodatocne tak sa ani nestiham zapajat
takze tu su moje tortuse 🙂
@pralinka25 😕 nadherne torticky! 😵 😵 😵
@michaela3011 dakujem 😵
@pralinka25 perfektné... 😉
baby pridam vam sem moju prihodu, pokusala som sa o cupcakes s vajecnym likerom 😀 vsetko som sypala tak od oka, len viem, ze toho vajecneho likeru islo 2dc... 😀 surove cesto chutilo ako vajecny liker prihusteny s mukou, tak som ocakavala, ze ta chut vajecneho likeru sa udrzi aspon trosku aj po upeceni 😅 😀 a nestalo sa 🙄 uplne bez stopy po nom 😀 tak druhu varku som robila tak, ze som si naplnila papierove kosicky cestom a striekackou som pridavala liker... ale vysledok tiez nic moc 😀 ja moc alkohol neoblubujem ale nevedela som co s likerom, ktory sme mali v chladnicke 😀 tak nabuduce bud radsej vygooglim recept alebo sa vykaslem na moje experimenty 😀
dalsi pokus bol o krem s vajecnym likerom,... kedze mi z poslednej torty ostalo trochu mascarpone kremu a nechcem to dlho drzat v chladnicke, tak som primiesala vajecny liker a celkom chutilo 😉
@pralinka25 krásne diela
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 kočky, nemáte nejaké inšpi na muffiny s princeznami a kráľmi. Ďakujem. Malá si vymyslela do škôlky, nič sa mi čo som našla nepáčilo. Raz som na jedny natrafila, ale som si ich neuložila. No kto vedel, že to budem raz riešiť 😝
@pralinka25 nádherné tortičky.
Holky mooooc dakujem za zelanicka aj pacitlas a cmukáááááááááám 😵 😵 😵 😵
Ahojte dievcata prosim Vas o radu, mam robit ladovu plochu s 10 hokejistami a neviem ako to spravit aby stali na korculiach.. nemate prosim nejake tipy?
@pralinka25 vsetky torticky mas krasne 😵
kocky citali ste?? http://www.cas.sk/clanok/269434/mlada-slovenka-...
🙂))) som sa zasmiala no ved prave morim sa s tymto jednym a nedrzi mi to to bude vyzerat-))a na ostatne sa vykaslem asi vsak to sa mi tam ani nestane..
hezký den budu dělat prvně auto 3d hondu civic ,postup a šablony jsem jsi stáhla,chtějí asi 4kg bohužel nevím jak velký mám upéct korpus a poprosím o rozměry šablony.Děkuju moc ,zatím to mám jak noční můru,

@vlada111 dakujeeeem 😵