Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Baby , čaka ma tridsať mien 😀 😀 + dva nápisy 😀 😀 ja sa taaak tešííííím 😀 😀 😀
@mamcas verim,že teraz bude poslúchať,ked je už pokrstený 😀 . Aj ja som si začala odkladať tohto roku na robot aby som aspoň to čo mala,keby mi zlíhal môj mixerik ,z každej tortičky 2 eurka na robot do jednej fľaštičky a 2 eurka do druhej fľašky na nedoplatok za elektrinu. 😀 😀 😝 ,.Už mám po 4eurka v každej 🙂
No ani ja som si doteraz neodkladala,ale manžel kontroloval stav a už zahlásil,že bude fajn nedoplatok. 😝
@lamps Ďakujem pekne , som šťastná že ešte existujú taký ľudia ako ty 🙂 veľmi ma to potešilo.
Dievcata z BA, potrebovala by som upiect torticku na narodeniny synovi, na 18.Jan. chytak je v tom ze nemoze obsahovat vajcia a mlieko (maslo sa a nahradit ALSAN BIO, to mam odskusane do ineho kolaca) a nemoze obsahovat ani orechy, je tu niekto kto by ma vedel zachranit?
@timotejkabrejkova 😵 😵 😵 😵 😵 a mňa veľmi potešilo, že máš to, čo sa kúpiť nedá. Sama viem, aké je to krásne 😵 😵 😵 😵 😵, pekne si uži tie krásne chvíle, lebo veľmi rýchlo to ujde a budeš mať doma riadneho chlapa
Ahojte vsetko dobre v novom roku, ako vidim, vy uz poctivo zase peciete.
Baby co ste robili gitaru aka bola velka a mali ste ju z jedneho kusu,alebo dvoch? neviem, ci to mam zobrat v jednom kuse bude mala a asi to tak nevynikne, co vy na to?
@michaela3011 skus tento korpus ja ho robievam a mne teda chuti a je taky fest,ale napriek tomu vlacny
Holky prosím vás, potřebovala bych radu, mám dělat svatební dort s motorkou, je to už pro starší pár a vůbec nemůžu chytit inspiraci, poradíte? Děkuji
@vendullka https://www.google.sk/search?q=wedding+cakes+wi... skus nieco popozerat
@lokalistin tak som zvedava na recept 😵 😀 dakujem ti 🙂
Idem si k Vam opat po pomoc a radu... caka ma prva torticka v novom roku a zadanie je kombinacia krtka a formule 😔 mna napadol krtko vo formulke jedine, ale co ja viem... a tiez tam ma byt ta f1 koceckova vec... takze ak mate nejake napady budem vdacna 😅 a ak mate nejake formulky detske ulozene prosim o inspi 🙂 na realnu sa neodhodlam 😨
No a prosim vss nejaky super overeny nutelovy krem? Jeden z 2 som uz robila a narobil mi kopec problemov, preto sa pytam... sa bojim tej nutely 😕
Dakujeeeem 🙂
@michaela3011 boze ja som tela http://tortentante.blogspot.de/2009/09/eielikor...

@pipka noooo ďakujem, ukážem ich mojej kritičke a niečo dám dokopy 😀