Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ja som mala teraz Stellu, lepila sa mi dost...Smart je pohodlnejsi v tomto, ale zasa ked nie je ten, tak je dobra aj Stella🙂)))
@aduskatt jasné,ako práca je z tých všetkých,čo som skúšala,asi fakt so smartom najlepšia,až na tú tvrdosť,ale chuť je pre mňa hrozná 😀 😀 ,ako všetky,to je jedno.......
A konečne sme sa dohodli na plnke,nikdy som to nerobila,tak teda bude experiment,že orechový korpus,parížska šľahačka a maliny plus lesná zmes..............len nech ešte dojdú obrázky a som zvedavá,čo vymyslím 😝
dievčatá,prosím vás,námet na tortu pre dvojičky-chlapcov s dinosaurmi alebo zvieratkami nemáte?vďaka
@viera6 mne akurát prišiel mail,že dnes posielajú,tak snáď do piatku prídu..nevieš kedy posielali tie tvoje?či včera alebo ešte skor?a prečo málo malín?my nemáme v lesnej zmesi nič,lebo minule som potrebovala maliny ,tak som z troch sáčkov povyberala ako popoluška tých pár malín a ostali len ríbezle 😀
ahojte, objednávala ste niektorá jedlú fotku z tejto stránky? http://www.naoslavu.sk/
ak áno, bola kvalitná? dakujem
@vlada111 😀 😀 😀 prepac, musela som sa zasmiat, lebo ja som taka ista 😅 😅 😀 naplanujem si nejaky kolac, pamatam si zakladne dve ingrediencie ale ze dalsie 4 mi chybali, to mi v obchode aaabsolut nedocvaklo 😅 😅 😅 😀 taaak zas do obchodu 😝
inak ak si mala, kludne podla mna aj maizenu si mohla dat 😉
ahojte dievcata, zasa vas idem otravovat...kolko moze vazit torta 1, velkost z celeho plechu...plnka pribinak, mandarinky?
este som taku nerobila, neviem si to nejak predstavit, dakujem.
@mizulienka podla toho aky rozmer plechu 😉
ale podla mna minimalne 6 kg, ak nie viac
@pipka fuuha az tolko? 😕 ja by som sa potrebovala zmestit do 4kg 😕 😕
ziadna objednana torta (az koncom mesiaca jedna) tak som sa rozhodla upiect chlebik pre nas na doma 😅 absoluuuutne nemam tusaka ako to dopadne 😀 no zda sa mi, ze to je piplavejsia praca ako robit tortu 😀
@pipka a ked tak pises o nakupovani 😀 som si to citala nez som isla nakupit, napisala som si pre istotu zoznam a aj ten som zabudla doma 😀 no nastastie som mala kupit len par veci 😝 tak som uspesne nakupila 🙂 len som sa musela nad tym smiat 😀
@mizulienka no tak to neviem..ale ja mam plechy aj male, a z toho som robila aj 4 kilovu 😉 to bolo tusim 20x25
@mizulienka ale mozno ak spravis klasika piskotu, to je lahsie ako mramorak, a ak prekrojis len raz... 😕 😒 😉
@michaela3011 no to sa mi stava pravidelneeee...ze listok pripnuty na chladnicke a ja v obchode 😝 😅 😀 😀
ale vzdy lepsie..ako ked minule som v strese s detmi bezala a ked som zabuchla dvere, tak mi docvaklo, ze kluce zvnutra vo dverach 🙄 🙄 🙄 ...no vacsi stres som v zivote nemala 😝 🙄
@pipka 😀 😀 😀 v pondelok sme isli s priatelom prec a isla som ako posledna, tak kedze priatel mava vzdy kluce a je v tomto poriadny, tak som zabuchla dvere 😀 ten ostal pozerat na mna a nesmelo sa spytal, ze ci mam kluce 😀 😀 😀 myslela som si, ze si robi srandu, ze nema, pretoze ani ja som nemala 😀 tak sme sa snazili vyvalit dvere 😅 😀 nastastie su to tie kridlove dvere, tak ak sa clovek vymkne, tak sa to este da... len sme sa trosku pri tom obidvaja zapotili 😀 nakoniec sme zvonili susedovi, ze ci nema srobovak a ten uz o 13:30 jasne opity 🙄 😀 ale pomohol 😀
@pipka dakujem 😉
Holky , mať poťahovku na dve torty a vziať dnes objednavku na štvrtú 😀 😀 😀 😀 to je takééé moje 😵 😵

@lucula73 tato je jemne vanilkova, sladka, ale inak sladka ako Smart......