Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Babulky nemate nahodou niektora ulozenu monster tortu od @dagmarmustafa ? Bol to 2d obrazok a kosostvorce. @dagmarmustafa prosim prosim ak tu budes, mozes ju sem este raz dat? A mozem si pozicat? 😝 dakujeeeeem
Holky v Lídlu je od pondělí mražené ovoce XXL balení v akci
ahojjte dievčatá,moja víkendovka,orechový korpus,parížska šľahačka a maliny,nikdy som to nejdela,ale bola fakt výborná,ušlo sa mi..aj oslávenkyni chutila,takže celkom fajná kombinácia......
Iba neviem prečo,tie obrázky sa mi v chladničke odlepili a ani tie kvetinky okolo ich nejak nevedeli udržať na mieste,stále sa mi to dvíhalo 😕 ,ale ako tak to prežilo 😉
dievčence, nemáte nejaký uložený pekný tip na detskú karnevalovú tortušu 🙂 ??? vďaka 🙂
A já vás sleduju a čtu, ale nemám čím přispívat, nepekla jsem dort od září a nějak mi to ani nechybí, nemám vůbec čas ani energie, školka, práce, školka, práce doma, domácnost...od prosince jsme navíc nemocní, děti i já, neustále virozy, záněty dutin, středního ucha a tak pořád dokola....Tak se aspoň kochám vašimi krásam!
@jakelina ja chodím do Lidla rada, lebo je to malá predajňa v porovnaní s hypermarketmi a nestrávim tam dve hodiny. Na mäsových výrobkoch si pekne prečítam zloženie a zeleninu a ovocie majú výbornú. A 10% zľavu, tak to som veru nepočula. Hm, nás Slovákov do lacných obchodov asi nemusia lákať ako vás 😒
@vlada111 to máš pravdu, taky tam ráda kupuji ty jejich šunky a třeba i párky. Mají vysoký podíl masa. Sleva je fakt už dlouho, vždy je to přes leták takový velký červený přebal s nápisem -10% sleva a je to na všechno, takže i na oblečení a i na slevněné zboží nebo akce z letáku.

@lamps a da sa to susit v rure? dakujem velmi.