Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@artepf krásne tortičky. Ten práškovač je super. A ten dino waaaaw prosím ťa ako si ho dokázala takto urobiť.? Ja som včera do noci 3 hod.robila dinosaura.Myslíš,že som aj nejakého urobila? Houby švacla som tu hmotu znova do sáčku a šla spať. Takže som zvedavá ako ich urobím.Dnes musím skúšať znova.Takže sa nabíjam energiou. 😀
ahojte
baby neviete mi povedať, ako cenovo vychádzajú tieto torty?
http://www.isknet.eu/torta.php?torta=115
totiž niekto si myslí že takéto torty urobím za 9€/kg ... 😝 😅
ach ženy , niekedy mam chut s tym tak praštiť 😠 sa mi nedarilo vcera vyslahat pariz ani za šlaka, ani zachraniť ničím 😠 , takze dnes rano fujazd s deckami do skoly, tam rychlo kupit šlahačku+čoko, no a mala som 2,5hod na uvarenie parížskej, zachladenie , naplnenie, a ocokoladovanie celej torty ...258tisíc vrasok a o stovku viac šedivých vlasov mi pribudlooooo, vsak tak aj tortusa vypada, chceli len obycaj ze len na maly plech , ziadne ozdoby ani potah ani nic, som si "vylepsila " pleť , farbu vlasov 😀 a brutál zarobila 😀 😀 bo torta s parizom a coko okolo ani váhu nemá , že by sa mi aspon ten nákup vratil 😝 este že to je kamoske , mi to tak nedriape nervy 😉 to beriem ako do rodiny keby sla 😵
@maca77 no ba práve im zavaľ, že tieto torty sa robia po 12 E za kilo 😀 bo to je už tak trochu umenie, také dačo vyrobiť a nie len toj dáky koláčik upiecť a pricapiť pár kvietkov formičkou povykrajovaných, čo zvládne hocikto. Tam môžu chcieť po 9 E za kilo, nie pri tomto. Tí ľudia sú neskutoční, nech si idú pýtať mercedes za 1000 E 😀 či im ho dajú 😀
@maca77 tak moja...toto ani naahodou za 9€ / kilo co si blaaazon? 😕 😅
prisaaaamfakt toto teda ja bych nerobila...pre mna este narocnejsie ako modelovanie...ja by som teda takehoto dina nedala do smrti 😅 😝
a keby to cistou nahodou a nedopatrenim raz chcelo moje vlastne dieta, tak mu to (tiez nedopatrenim) vytlciem z hlavy 😅 😀 😀 😝 alebo ho ukecam az k promocii a uz teraz na tom zacnem makat 😅 😀 😀 😅 😝
...dnes som sa rozbehla s prispevkami 🙂 ludkovia pomoc...tema uffff zralok ale k 1. a 3. narodkam ...to su bracekovci
@jakelina Majka, ked si robila tu barbie v com si piekla? davala si nohy dole, ci aj s nohami?
ahojte sikulky, robili ste uz niektora vevericku? Ak nahodou ano, hodte mi prosim fotku, este lepsie nejaky postup keby sa nasiel. Dakujem 😉
@maya30 a nepacil by sa ti viacej stencil? http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/stencil-b... ja som tu formu mala a predala a este dokonca jedna baba robila kabelku,ze si dala vytlacit vzor na fondant a tym to obalila a bolo to krasne
@lokalistin ja mam robit tuto tortisko a v tej forme by presne vsetko malo byt aj zips...a na stencils nemam dobru spomienku, raz som ho skrabala z 3poschodovej svadobky dole a odvtedy ee 😀
@maya30 ja som ten zips na tej silikonke mala uplne otrasny, ale zvysok sa dal, trosku sa mi lamali tie znaky,ale asi to chce len cvik
@lokalistin měla jsem ji i s nohama a pekla jsem ve dvou formách menší a větší a ořezala.

@daja55 Ďakujem , no ide to celkom rychlo,ja bysom uz tak rada nejaku inu angry ale stale mi poslu predlohu...