Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@hribek Daj si do googlu Little Red Riding Hood cakes , tam je toho kopu, no neviem či si to už nepozerala
@maya30 Niečo prekrásne
@ajka82 Nádherné tortičky
@luciahromadkova Nádherná tortička
@halienka dakujem posielala som jej vtedy obrazok, ci moze byt, ze ano, ale ked prisla,ani bu ani mu zobrala, zaplatila, odisla ☹ tak neviem, ale dakujem aj za super rady 😉
@mysiatkoo ok dakujem
@anibas dakujem
@dagmarmustafa mnam vyzera velmo dobre
@halienka krasna
@ajka82 takto by som raz chcela otvorit chladnicku, ze ktoru si dame dneska? 🙂 krasne su
@dagmarmustafa co je to na vrchu?
@tamara2307 dakujem 🙂 no moje deti chodia kontrolovat vzdy, ze ktora je ich...tak teraz sa zas po narodeninach mohli tesit valentinskej vile kittynke 😉
@elamaslakova diky no prave ze uz koukala 🙂 cesky i anglicky nazev ale nic moc me nezaujalo... asi budu improvizovat
@lokalistin 🙂))))) psssst nevydrene skaramelizované vlašské orechy🙂))))
@dagmarmustafa ja som to zväcsovala kukala, najprv som si tiez myslela,ale boli akesi divne,ale sak vyzera to dobre a hlavne zaujimavo 😉
Žienky : prieskumná otázka
Prečo si zákazníci objednávajú tortu s FOTO oslávenca ?????
@lokalistin No ved to....zaujimavo...🙂 Urobila som chybu,ze som pridala k cukru viac mlieka ako som chcela....ale chutovo nemaju chybu.
babyyy hladam svadobnu tortu co ma na spodnom poschodi po celom obvode nalepene take akoby odstavajuce listky, alebo pruzky. alebo aj z krajkove listky som videla, nemate nahodou ulozene pls?
Zdravím Vás všetky, pozerala som si všetky strany a ako sa Vám daria tie torty, sú úžasné, veľkolepé. Ja som skúšala marcipán z cukríkov, zo želé, zo sušeného mlieka, nakúpila som si náradie, valčeky, vykrajovačky, chcela som urobiť deťom radosť, aby mali dačo od mňa, mojou rukou spravené, keďže v domácich prácach ako háčkovanie, pletenie, šitie,.... nie som zručná, tak som si myslela, že toto zvládnem a deti budú hovoriť, že mamka im spravila tortu. Ale pri každom mojom pokuse, sa marcipán buď roztiekol - sklzol z torty, alebo sa vôbec nedal rozvaľkať - strašne sa trhal, alebo v ňom boli biele bodky, vôbec sa mi to nepodarilo. Som s toho strašne sklamaná, hlavne sama zo seba.
Tak ešte raz Vám hovorím, že Vás obdivujem, klobúk dole.

Holky mate nadherny dortiky. jdu za vami pro inspiraci na dort s cervenou karkulkou. z googlu mam nejaky postahovany ale rikala sem si jestli nezkusim i u vas. dekuji predem