Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babky prosím rýchlu radu, robím šľahačku s bielou čoko, muž mi bol kupovať šľahačku doniesol síce na šľahanie, ale len 30%, nestíhala som ísť zháňať ´dalšiu tak som aj v tej urobila, vychladila a teraz idem šľahať a uvažujem či tam pre istotu nedať stužovač. zatiaľ som ho nikdy nedávala, čo myslíte, dať či nedať? A môže sa vôbec ku tej čoko dať? Nebude to mať nejakú blbú chuť? Ďakujem 🙂
babky ďakujem, teda pre istotu dám 😝 😀
ahojte dievčence moje sladké, pridávam moje tohtotýždňové výtvory, mám pocit, že nič nestíham 😝. Koník je pre kamošku ako ozdoba na tortu, torta s jedlým obrázkom je oneskorená tortuša pre najstaršieho synátora k narodkám - obrázok na nej je jeho vlastný výtvor a posledná tortuša je pre našu Terezku k narodkám
@lamps ta postavicka je uplne dokonala a tie detaily, ten svetrik, no uplen krasne 😉 vsetko najlepsie dcerke prajem 😉
a synator je sikovny, vsetko najlepise aj jemu 😉
@akapulko mne sa velmi paci to "spinave"
No a po @akapulko krasnom kvetinaci moj nie az tak vydareny s orchideou(boze ja raz neviem tienovat 😝 ), vazi len 1,95kg je to pre zenu kolegu,ktory mi robi papiere a su len dvaja preto chce vzdy len malilinku
@lokalistin je krásná, co se ti nelíbí na stínování?? 😉
@lokalistin Nádherná je 🙂 Ako si spravila to "hnojivo" v kvetináči? Perfektné 😎
Ahojte, viete mi poradiť aký je najlepší krém pod čokohmotu ( mám kúpenú bielu ) ? Sa bojím aby sa nešmýkala alebo niečo podobné. Ďakujem za rady.
@lokalistin a mne sa paci tvoj 😝 😀 😀 😀 😀

@jakelina @lucula73 Ja mám na bud. piatok spraviť srdce a chcú tmavý korpus, bledý a zase tmavý. To srdce je veľké asi ako 26 forma. Takže ten bledý nepotrebujem mať ani moc vysoký, keďže len jeden plát potrebujem. To asi ani nebudem robiť z 9 ale možno bude stačiť zo 6, nie?