Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pipka zlatko čtu, že už jsi sehnala, ale příště můžeš udělat tak, že vymačkáš citrony do hrnce, přidáš cukr a vaříš až máš hustý sirup. Vychladlé pak zašleháš k šlehačce s tvarohem a ztužovač. Když máš hodně peněz i mascarpone. Je to moc dobré 😉 Dělám často takový zákusek, že to dám na korpus, pokladu ovocem, nejlepší jsou mandarinky a zaleju želatinou taky s citronovou šťávou. Mňam.
@akzuzs link ak by si to nemala uložené: http://www.studiocake.com/?_escaped_fragment_=w...
@akzuzs jaj, to ideš robiť podľa obrázku...ja som si myslela, že jednoducho pes a nie konkrétny pes 😅
psík v peliešku a ešte do troch kíl? na tvojom mieste by som to nezobrala, resp. zrušila, že sa to nedá, osobne si myslím, že to prešvihneš a prerobíš....jedine že by si spravila fakt že mini psa 😝
@zuvinka102 vau..že v deň predpokladaného pôrodu, klobúk dole 😉
@michaela3011 nahodou je super
@akzuzs no jo 😀 zmestis sa ,a le bude malinkatý , ja vzdy ked chcu 3D take male tak im popisem velkost a ze sa to tvaruje puncovinou ktora je samotna ťažka cize nadrobi vahu aj ona a nie kazdy ju lubi , cize dost z tej torty zbytocne vyhodia 😝 zatial sa toto vysvetlenie vzdy ujalo
@lokalistin dakujem ti 🙂 no ma to samozrejme vela nedostatkov 😀 si to priznam 😎 😀
@katarina51 tá gitarka úžasná prácička, perfektne sa ti podarila 😵
takže trošku nezvyčajne cez týždeň. Čokoládová bola pre kamošku,mascarpone krém + višňová náplň @pristela mňaaaamka to je ,kedže ja višne ľúbim tak uvidím ako dojde ozvena,ale trošku ostalo aj nám a mala som návštevu tak som dala ochutnať čo som napnila odrezky a pochvalovali. No a šperkovnica pre tú 13 ročnú čo som nevedela čo dať tak toto mi poradila moja 15 ročná neter. 😝 ,ale priznám sa odflákla som to,lebo mám chorého drobca tak som len rýchlo,rýchlo,lebo je furt na mne a v noci sa dusí kašlom,takže stále pri ňom . takže uvidím aká bude reakcia. 😝

@akzuzs zlatko asi se dá, ale to bude fakt nějaký zakrslý pejsek 😉