Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
😢 tak som to mala v hlave pekne premyslene a jak to ukladam na tortu sa mi to vobec nepaci 😢
@lokalistin oj , to znam , nic si z toho nerob, horsie je ak narobiš zvííírat na sto honov, poskladas tortu, halabala bo si ani predstavu nemala a zistis ze priestor pre zvieratá je len na tom najmensom vrchnom poschodí 😀 😀 😀 že novodobá noemova archa 😀
@pristela no uvidim co z toho bude, v noci sa s tym pohram len uz tam mam dier, lebo nietore veci mam na spajle a drotoch
@lokalistin oo, ta "country" kuttyna je bombovááááááááááááááááááá 😵 😵 😵 /citam odzadu 😝 az ted ju vidím / ved kvetinky daj na dieryyyy
@pristela a inac mam tri kone z formy a jedneho toho detskeho a pouzijem len toho
@pristela no to bol taky plan stara pani trha kvety mala krmi kona svieti slnko ale nejak to tam neviem pekne naaranzovat, zere vobec kon mrkvu?
@pristela a diky
@lokalistin ano žere, tady se mrkev sází v JZD a pro zbytky si jezdí z farem pro koně 😉 Máme tu všude v okolí pole s hlávkovým zelím a mrkví 😀 😀 a ještě mák
@lokalistin jasné že vyzerá ako koník 😵
ahojte
babulky, neviete o niekom kto pecie velkonocnych barancekov normalne na zakazku, znama hlada do firmy upiect 30ks, je to narzchlo do bud tyzdna. potrebuje to normalne nauctovat do firmy.
@pristela ale aby som sa tu nepysila cudzim perim, country kitty je inspi od dasy capkovej
kocky prave som skusala mramorak s gastanovou plnkou (vlastne pribinak s gastanovym pyre podla vasich receptov). myslela som ze to bude mdle ale je to mnamka 🙂 pridavam do svojho repertoara 😎
Holky, prosím o radu. Mám dělat dort tchánovi k 70. narozeninám, ale nemá rád potahovku. Myslela jsem na dort "dárková krabice s fernetem", ale teď nevím, jak si s ním poradit. Nemáte některá zkušenost s těmi čokoládovými potahovacími hmotami? Je to jako čokoláda nebo spíš jako čokoládový marcipán? :-/ Nebo nemáte některá inspiraci na podobný dort s čokoládou? 🙂 Moc děkuji za jakoukoliv reakci 😅
@nikita308 tu poslednu by som brala aj ja 😀 😀
ahoj, zienky. Potrebujem malu radu, ako dlho mozem skladovat zafarbenu potahovku? dakujem 🙂
@pristela Žanetka, mám na Teba jednu otázku. Ty si myslím začala pred časom robiť s Pastou Dama Špeciál (alebo Stela?). Chcem sa spýtať, keď si s ňou robila postavičky, či vytvrdla hmota dosť rýchlo. Ja robím teraz s PDT a tá dlho schne, ale na ostatné mi veľmi vyhovuje (aj chuťovo). Vďaka za info 😅
děvčátka, nemáte někdo uložené nějaký dorty s gumídky? Náš mladej jiný nechce a nějak jsem moc motivujících nenašla
Ahoj znusky, prosim pekne jaky mate na zor na robot Knwood prospero KM240 ???? KAzda rada ci zkusenost vitana. 🙂 http://www.grandic.cz/pribory-kuchynske-potreby...

@majkabizonova mne osobne ano ja som s nou spokojna niekomu nevyhovuje ale to je o zvyku si myslim 😉