Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@martinka1981 Ja by som ho brala aj naživo... 😀 😀 😀
@vlada111 ani sa nepyyytaj 😅 🙄 😝 😀 asi tri hodiny som sulala 😝 😝
som sa ušúúúlala k smrti ...uz som mrtva 😀 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😅 😅
a biely papier... 😝 som bola rada, ze som voobec nejaky doma nasla 😅 totiz povodne som to chcela davat na uplne inu podlozku, leeenze ja mienim..a moje milovane deti menia 😝 😝 😀 😅
@pipka zlatko ježeček je nádherný, já jsem taky měla nachystanou podložku na dort a malý si na tom hrál s autem a udělal na tom rýhy, tak já honem šup dort na podložku se zeleným papírem, i když původně měl být bílý. No někdy to je zoufalství, já jsem už taky unavená, ale jdu si lehnout a pokračuji zítra. Dnes už to nedávám.
@jakelina ja som mala kupenu original taku ako drevo..leenze moj milovany synacik...( akoze milujem ho najma ked spi 😀 ) si z nej spravil garaz..a celu mi ju dolamal 😝 taaakze nudzove riesenie bolo obalovat karton a jediny papier co som doma mala bol tento..a z druhej strany je tmavomodry a tiez leskly...takze 😝 😅
Ahojte, robila som dnes korpus a celý stred mi vypukol.... vyzeralo to ako mount Everest v tej rúre... 😖 neviete prečo? Robila som zo 7 vajec naraz.

holky jen prosím, čekaj mě ty dorty pro dědu, hodinu budou v lednici v restauraci a po zkušenostech některých z vás mám strach, jak můžu co nejvíc zabránit rosení z mý strany? krabicí?