Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holky prosím, řekněte mi, jak to děláte, že ty dorty máte tak dokonale rovný? Já to prostě takhle nevyrovnám ani kdybych na sobě uzly dělala ☹
@jakelina no jo no, tiez sa mi stava, ze xcu po mne nizku tortu... ja to ale takto neviem 😝 ... dnes som odovzdavala jednu tortu, na ktoru som dopredu dostala krabicu, aby sa im tam vosla...co myslis, vosla? 😝 😀 ... ale zlozila som hlavicku a asi na milimeter mi to tam sadlo...
@florentina , @mysiatkoo Ďakujem Vám kočeny 😵 😵 😵 to si od Vás cením 🙂
Babule prosím s čím mám potriet čierny fondan aby bol lesklý, lebo je taký moc matný ďakujem 🙂
@mysicka3703 olejem
@mysicka3703 to vážne ,prvá? No blahoželám vydarila sa ti super. No myslím,že nám pribudne dalšia tortičkárka. 🙂 Super len tak ďalej. 😉
@mimcak Áno čestné skautské 🙂 Ďakujem veľmi pekne 😉
@ajka82 wááw tie sú krásne, tá šmolková má úplne dostala 🙂
@chvapilu Prosím ta mohla by mi povedať ako robíš tie čokoládové gule na torte harlekýn?Strašne je krásna! Ďakujem 🙂
@mysicka3703 je to strašně jednoduché dáš jsi nafukovací balonek naplněný vodou do mrazáku,pak jsi rozpustíš čokoládu nej z lídlu 52% ničím neředit.zmrzlou kuličku jsi položím na skleničku a nanáším čokoládu libovolné proužky tak aby se spojily-ta okamžitě tuhne a pomalu otáčím až je kulička celá spojená a nechám odkapat zbylí led a je to hotovo,držím palce at se zadaří,

@mimcak super se ti vydařila, i celý dortík!