Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sulaiovamaja jasná že zafarbíš, ale prirpav sa na to že jej musíš dať mnoho lebo dlho bude sivá. Ja keď potrebujem čiernú, tak si urobím červenú, modru, zelenú do kopy a potom dám čiernu lebo to by som len a len čiernu kupovala 😀 . Už som mala aj originál blek poťahovku ale nič moc, divne smrdela. Tak som si kúpila gelovku extra čiernu a to je omnoho lepšie
@jakelina inak ja som to tu uz minule citala, a prave preto nerada "radím" bo nejakym zazrakom vsetko robim od oka, a inak nez sa ma ☹ no a ja hranate potahujem naopak 😀 😀 , aj vcera som potahovala a myslela na to, ja najskor urobim rovne stredy a nakoniec rohy 😅 a že som vcera smart na tych rohoch riaaaaaaaaadne tahala dole co som si ho malý vyvalkala 😠 a uz sa mi to nechcelo davat dole , bo vsak setrim smartom 😝 takze na mna sa pozerat pri potahovani je veruže neslobodno 😝
Zdravim Vas dievcata ,piekli ste uz marc.tortu bez vajec? Jednapani mi tvrdi ze to nebude drzat ....dakujem
pridavam jednu, na ktoru som sa velmi tesila 🙂 zadanie bolo len bruskata party a buduca mamicka miluje zirafky 🙂
dievcata co viete fotit, co mate nastavene na fotakoch ked fotite vonku? fotila som aj na slnku aj v tieni a ani jedna foto neni ono, aj ked teda mne sa ta prva moc paci 😝 len viem, ze ucel asi moc neplni...
🙂
Tak,a máme zasa ďalší sladký týždeň a tu sú moje tortuše.Ešte jednu dnes v noci dokončím ,lebo o chvíľu čakáme návštevu ,tak až keď odídu a zajtra nebudeme doma ,tak pridávam dnes.Harry a angry,chlapček sa nevedel rozhodnúť ,tak sme to s maminkou nakoniec takto vymysleli a hnedo ružová ,do poslednej chvíli mala byť hnedo žltá a nakoniec som kvety nastriekala na ružovo ,lebo minulý týždeň som videla takúto kombináciu a veľmi sa mi to zapáčilo.

@macamac ja to robím tak, že najskôr si uhladím vrch a potom tie rohy ale to tak že ho jemne ťahám smerom von a na koniec uhládzam medzi rohmi