Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mysiatkoo boze ty uz mas tie postavicky total uuuuuzasnneeeeee
@mirinecka krasny
@tamara2307 ahoj, dakujem 🙂 s tym cyklistom som sa hrala, ziadna sablona...aj ked mi poslali foto, ze tak by malo asi vyzerat...ale nerobila som presne takeho, lebo mali zvlast poziadavky, ako iny bicykej-typ, farba...aj vsetky veci co ma oblecene boli nadiktovane ake maju byt-presne podla toho ako byva pan obleceny na bicykli 😅 tak som to podla instrukcii skladala 😉 ... a inak skladala som to na tenucky kusom hmoty-tam som mala plus/minus nacrtnute kde co asi bude a potom cele som to preniesla na tortu, nech ju nemusim mat dlho vytiahnutu vonku 😉
A moja ohava, ked som to malovala uz som nic nevidela-na mna tie farby fakt hrozne posobia videla som len cierne machule,potom som sla pisat segre sms a ani pismenka som nevidela,len nejake flaky. Ak by sa to nedalo rozoznat mal by to byt boxer robene podla tohto obrazku http://www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2... 😖
Ach dievcence moje, ja som sa tak tesila, na to s tou cukrarnou a ona sa zase vobec neozvala ☹ ,kuknite si jej stranku https://www.facebook.com/pages/Petite-Amelie-Pa...
@lokalistin mozu jedine lutovat-tie ich torty(aspon co som videla) sa na tvoje nechytaju.... Drzim palce aby v spravny cas prisla tá správna ponuka-máš kúzelné ruky 🙂.
@sisika dakujem 😉
tak kočeny a pridávam svoje trošku to bolo na psychiatriu ,detská choré doma,muž odcestovaný na víkend a ja som si toho tolko nabrala ,ale tak prišla babka aspoň na chvílu pomôcť s deťmi. 😉
takže micky maľovaný @pristela Veľké ďakujem za tvoje rady, ohľadom mickyho. , 🙂 😉
Za hrnce zas ďakujem @mamina1978 ,že mi dovolila použiť jej námet 🙂 😉
Pizza chceli po mňe W -golf,ale to som už odmietla 😠 tak toto si vymysleli ako druhé.
No a Máša a medveď moje prvé ,keďže mi @jakelina nechcela poslať tých svojich tak som musela modelovať . 😉 😅 😅 😅 .. takže tapetka
Bože, dievčatá, nádherné torty máte 🙂 Ja tu robím jednu tortičku a stresujem už 2 týždne 😀 A vy vyprodukujete aj 4 - 5 tortičiek za víkend 😕 Len by ma teda zaujímalo, že to aké veľké máte chladničky? 😕 😀
holky prosím, mám na pátek dělat oktávku, 2 kg, pribiňáčkový krém, jak velký korpus, z kolika vajec, prosím poraďte
Já přidávám ještě víkendový dort na sraz do Nasavrk. Vezla jsem ho vlakem a autobusem v pátek od 9-15 hodin. No v té špičce s kufrem, kabelkou přes rameno a krabicí s dortem v ruce fakt zážitek. Ale dort to kupodivu přežil, dělala jsem úplně jednoduchý, aby se nic neulomilo a vydrželo to. Až stáhnu fotky, tak sem dám ty nádhery co holky přivezly autem
Holky prosim Vas poradte mi, ako velku mam urobit tortu do skolky, ze 20 deti a 4 dospelaci? Uz si mesiac lamem hlavu, ale netusim, kedze krpcom sa asi nekrajaju velke kusy 😕
baby vy ste tu neskutočné sikovnice...rada sa chodím kochat vašimi výtvormi 🙂
Potrebujem od Vás aj jednu radu. mm babka bude ma 90rokov ...chcem jej urobit nejakú torticku a napadlo ma ze by som dala nieco vytlacit na jedlý "papier" Máte s tým skúsenosti? Torta bude poťahovaná...nasla som 2 druhy tých oplátok na aké to tlačia...jedno ze "vaflová" a druhá ze "cukrová" viete mi poradiť co by bolo lepsie?
@mirinecka hribik super. mas medzi tou hlavickou a stopkou aj nejaku podlozku? kolko prosim ta vazil?

@mirinecka úžasnáááááá.... nemôžem sa vynadívať... 🙂