Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@florentina ja ked dávam niečo umelé/nejedlé......tak vopred ako sa dohadujeme na torte poviem, že to nie je možné kvoli stabilite, váhe a tým pádom vyššej cene torty, estetike(také pekné to proste nespravím 😀 😀 ) no proste ich ukecám 😅 😅 😅
ahoj, napíšete mi, prosím některá, jak udělat máslový krém pod marcipán? 😖
@1zaza prekrasne torty
@maya30 prekrasne a napadite a este aj prepracovane ako vzdy 😵 😵 😵
@dada2007 @halienka @mysiatkoo baby presne toto riesim aj ja... povodne som tead chcela kenwood alebo etu- ale mne staci len nerez velka misa, planetarny system miesania a este teda kovovy, aby bol a a tiez mal odolne metly... a teda nech je este tichy na nocnu pracu 😉
vybraty teda bol.... sledovala som si ceny a zrazu manzel, že musi mať mixer, lebo ze teda on mieni mixovat zdrave napoje.... 😀 😀 😀 lenze takyto je minimum este o 100 E viac, takze teraz som viac menej za etu gratus /ten ma este aj mixer/
ja teda tiez som nasla zn. famtastic, ale tiez som neidela nazivo tak nerada by som kupila bez odporucania
Baby, torta 24 a 18cm poschodová stačí pre 20 ľudí? Takú veľkosť som ešte nerobila.
Babulky, nejak sa tu narychlo neviem dohrabat
na recept skor pomer na parizsku slahacku, bielu ale i tmavu.
Vedeli by ste poradit, obrovska vdaka 🙂

musím pochváliť všetky kočky, máte neskutočne krásnu robotu 🙂 vidno, že ste profesionálky...rada sem chodím pre inšpiráciu. Ja som dnes robila mamine na narodky, ale nejak ma opustila fantázia 😀....podmienka bola nepoťahovaná. Tak som urobila kávovo-mandľovú, korpus čokoládový a orechový - no a dozdobila iba kvietkami. Takže nič moc, ale som rada, že už je hotová...snáď na úkor výzoru bude aspoň dobre chutiť 😝