Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@ivahrdinova uf, makačka 😕 ale krásny macko 😵
zienky hodim vam sem narychlo moju narychlo robenu mini torticku a bezim umyvat okna 😎 konecne mam volno a tak neviem co od radosti 😀
torticka bola pre priatelovu maminu k narodeninam, ktora sa u nas dnes zastavila 🙂 a az vcera vecer ma napadlo, ze k tejto prilezitosti by som mohla vyskusat prvy krat cokoganache a aj konecne krajku 😵 tak hned som slahala krem ala "co chladnicka da" 😀 o tretej rano som zalahla s pocitom, ze rano sa zobudim a tri dni volnaaaaaaa 😵 😀
peknu nedelu Vam prajem 😉
@lokalistin dík ale keby tam nebola dole tá stuha , tak by si videla ako bola tá čoko zvlnená. Ale v rodine to zhorííííííí 😀 A chutila úúúúúúúžasne
@govinda Děkuju...jo bylo to strašně zdlouhavé...
Sikulky nieje medzi vami kocka z Vk co by mi upiekla tortu? nech ju nemusim niest 300km
@mysiatkoo Ahoj aj u nás dostaneš v 1 kg balení http://www.doven.sk/product/white-icing-1kg/507...
Ahojte,pridávam moje víkendové...
za húkačku ďakujem
,,,, @levandulka3 ,,,
@govinda ja som precitala XY diskusii na tuto temu aj adusky som sa pytala a vyslo mi, ze ani maslovy krem nie je zarukou z toho vsetkeho... potreba som torticku tenkou vrstvou cokolady, aby krem nepresakoval napovrch a potom este cokoladou(malou bodkou) prilepila lentilky... a este jedna vec nad cim som premyslala, lebo aj o chladnickach sa tam pisalo, ze niekomu farby nezmenili, a tym co si objednali farbu zmenili v chladnicke... ja napriklad mam chladnicky 2 v jednej nemam ani kvapku vody, neviem ako presne je tam riesene odvetravanie, v druhej mi po zadnej stene tecie nazrazana voda... takze som nechala torticku v tej prvej, lebo som sa bala vlhkosti, aby aj kvoli tomu nezmenili farbu... pri najhorsom, este bol napad dat hotovu torticku zavretu v krabici do chladnicky aby pripadnu vlhkost nasiakol ten karton...
Inak som sa muza pytala je ot mimo temu ale neviete nejaky program kde by som skopla texty co pisete a ono by mi to kecalo lebo pri hackovani cas na pocuvanie mam len citat uz nestiham☹(
@ivahrdinova nadherny macik, to muselo byt praaaace a prace s tym.. 😨
@mrka2 Děkuju 🙂
@lamps jé, tak jsem to z legrace zkusila, to je teda sci-fi.... 😀 😀 😀
Ahojky, tak přidávám svůj výtvor z výkendu. Chtěla jsem si vyzkoušet růže a jelikož mám narozeniny, tak jsem udělala jenom takový malý pro nejbližší rodinu. Jsou to moje první růže, tak trochu přimhuřte oči 😀
Ale asi chutnal, protože na druhý den skoro nezbylo - čokoládový korpus, tvarohovo-smetanový krém s malinami.
@muffinka8 strááášne milučká,krááásna🙂
vďaka za minulé páčitka, nestíham teraz dočítavať, len čo som stihla kuk na vaše veľdiela 😨 krásne. Skromne pridám moje pokusy za dva týždne, lebo teraz máme osláv neúrekom. Všetko boli pre rodinu, pneumatika pre ocina, keďže sa tomu trošku dodnes venuje a veľkonočnú vajíčkovú pridávam aj s našou už dvojročnou slečnou 🙂

@maya30 krásne dielka