Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@symoona ahoj, tady ty prodejny cukr.potřeb v Praze znám já. V první Smart mají určitě, ve druhé nevím, tam jsem byla jen jednou a už je to hrozně dávno. Do dortisima chodím běžně.
http://dortisimo.cz/eshop/content/4-kontakt
a nebo tady
http://www.fialapraha.cz/kontakt
@florentina jeej super dakujem 😉
@elamaslakova máš to úžasné
Já pořád na dietě, ale dala bych si 😀
Ahojte,no nestacim davat páčitka,nádhera až oči prechadzaju!
Ja som mala zadanie na tortu-srdce v štýle gothic. Pokazilo sa snad vsetko co sa mohlo,ciernu hmotu co pouzivam nemali,ta co mi predali praskala a lamala sa,vsetko co som modelovala vopred som mohla vyhodit.
Ale-bola spokojnost,aj ked nesplnala presne zadanie...
2,5kg,cokoladova.
@jakelina Skoro všetky išli preč trošku ich ostalo doma a deti ich vyjedajú po trochu , vraj načo to pečiem teraz musia len jesť , citujem syna :D
@elamaslakova nechceš mě adoptovat 😀 😀 Já jsem zvládla jenom upéct perníky 😝
@jakelina Adoptujem a veľmi rada , ja teraz ešte pečiem chlieb , bo sme akosi pozabudli že dnes je obchod zavretý , to už je asi nejaká deformácia , že keď nie je čo piecť tak si niečo nájdem :D
@denisak77 ten pejsek je dobrej, neboj, mě se líbí a samorzřejmě dortíky taky 😉
@florentina asi ano, náš malý to taky pořád obhlížel a komentoval, jak to taky chce 😀 😢
@florentina dakujem pekne ,aj oslavenkina bola velmi spokojná 🙂 mala som volnu ruku 🙂
Holky, máte nějaký dobrý recept na beránka. Já měla takový letitý na papírku a někde jsem ho založila. Přemýšlím, že bych případně udělala z těsta, co dělám korpusy, to by taky mohlo jít, ne?
Babky nemáte niekde nejaké inšpi na taký ten svetrík s tými kosoštvorcami, alebo dačo pre dedula 90 ročného, totál neviem čo mu spraviť na tortičku 😅
@marianabila podľa mňa jej nie je žiadna chyba,mne sa páči

@ivcak333 vychladnut a dat do chladnicky, potom preslahat, urcite sa spoji