Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina 😀 😀 😀 😀 ale by si nechcela vidieť ten neporiadok u mna :D všade mam niečo čo sa týka tort a moje najmladšie ,si už minule sadlo do krabice a kričí mi že mami ja som torta 😀 😀 😀 aj takto odputava moju pozornosť ktorú venujem tortám na seba 😒 aj ked sa snažím čo najviac robiť ked už spí,no nie vždy to ide 😖
Ahojte zienky šikovnice. Poradte mi prosim. Akurat peciem orechove korpusy do nich pojde coko plnka ale ja nemjm ani sajnu cim mam poliat korpusy aby neboli suche. Dakujem za rady.
@blahowoman kava s rumom
@aduskatt prosim Vas napiste mi postup. Lebo neviem ci mam dat nescu alebo zrnkovu. Klasicky urobit kavu a do nej rum? Dakujem
@blahowoman no tak to je uplne jedno, ked je to na polievanie, ja zarobim nescu, do toho trosku rumu, ale ten pokojne mozno vynechat a polejem korpusy
@elamaslakova teeda-uz davno som nevidela tak prijemne farby na torte-nadhera!
Ja vas nesmierne obdivujem ze robite viac toriet naraz-ja som dnes dokoncovala dve naraz a mam nervy nadranc...
@halienka neviem ci hladas toto....ale dedkovi.... podla hobby a este ma napadlo, ze by to mohla byt 2-3 poschodka a fotky z nejakého obdobia... asi som nepomohla velmi
@luciahromadkova si zlatá, to som mala na mysli, ale nakoniec som sa rozhodla, že urobím niečo ako košeľa, sako, motýlik a ruža vo výklopke. Tento svetrík je pekný ale neviem či by nebol moc športový na takého dedula, tak som to radšej takto zmenila 😀 Vôbec mi nevedeli povedať žiadne záujmy, nechali to úplne na mńa, jedine farby že niečo hnedo-béžévo-biele. A bude to len kruh 26cm. No snáď to nejako úplácam 😀 Ale ďakujem ti za foto, odkladám, to sa určite ešte niekedy zíde 😉 😵
@lamps NIečo prekrásne

@evicaka dakujem velmi pekne 🙂 no u mna taka klasika 5-6 tort na vikend 🙂