Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@muffinka8 neviem.. mne ho muz priniesol z nemecka.. ale jedna sikulka mi poslala tento link http://toptorticka.sk/product.php?id_product=1082, a videla som aj v inych internetovych obchodoch takto ponukany nugat.. ale vsetko to tiez boli len taketo velke balenia..
ahoj holky, chtěla jsem vás poprosit- já pořád používám potahovku Smartflex mandlovou ale ráda bych vyzkoušela i něco jiného ale mám strach, že to nebudé moc dobré. Nemáte nějaký tip? Z čím máte dobrou zkušenost?? děkuji moc 😅
@pppeeetttaaa neviem, či si priamo z Nitry (alebo okolie), ale ak náhodou chodíš v smere Zlaté Moravce, tak by si si ho vedela vyzdvihnúť aj tam v kamennej predajni a máš ušetrené poštovné 😀 . A my tiež chodíme často do NR(aj teraz vo štvrtok idem) , tak keby si náhodou potrebovala, vedela by som Ti prípadne aj doručiť 🙂 .
Ahojky holky prosím o radu jak na to víko?? děkuji moc 🙂 https://www.google.cz/search?q=víko+od+krabice+...
tak vidím že sjem poslal nějakej špatnej odkaz ☹ zkusím znovu
Baby, surne potrebujem pomoc... Robim krem zo Salca a Philadelphie. Hrozne je riedky, vyteka dost z torty. Na obmazanie som zmiesala ten krem s maslom, no tiez to dost steka... To sa pokusim vyriesit poriadnym zachladenim. No otazka: Nebude sa mi na tom topit marcipan? Nie je to nic slahackove, ale nemam skusenost s philadelphiou salcom a smartflexom...... Radsej idem este dokupit maslo.... 😅
@muffinka8 😨 je naaadherna!mne to vobec nejde ☹ to drotikovanie.potrebovala by som asi nejaky rychlokurz
@mamcas Krtka mám hotového, aj tú jeho lopatku, či čo to má. Celkom sa to na krtka podobá 😀 Ale ešte niečo k tomu by som chcela, nejaký strom, pník, k tomu asi vedierko a šálku na tom pníku, uvidím ešte, či to tam všetko vtrepem, lebo len malú tortu idem robiť 😉 Ak bude dielo hotové, pridám fotku

@pppeeetttaaa kde na SK sa dá kúpiť nugát?