Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@janka22201 děkuju 🙂
baby nemáte inšp. svadobné torty celé biele nie velké len také 2 poschod. potrebujem poslať pani .Ďakujem
@michaela3011 neviem kto sem daval presny recept na malinovu plnku, ja som ju robila a je fakt mnam 🙂 taka svieza, letna, chces? 😉
@mysiatkoo na ten vzor máš šablonu? tu zelenú?
@jakelina jahody dám do hrnce s troškou vody a rozdusím, přidám cukr a v troše vody rozmíchám vanilkový pudink, zaliju jahody, provařím, dochutím cukrem a horké dávám na korpus (dělám máslové mantinely, když je to do potahovaného dortu) a šup do lednice vychladit jak vytuhnou dávám krém 😉 Je to lahoda největší
@jakelina http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=106879&us... odsud jsem brala recepty a začala dávat do dortů. Jako je s tím děsná práce, je to ja želé a já dávám vysokou vrstvu, tak se celý dort hýbe jak jedno velké želé :D ale chuťově je to nejlepší co znám, tak to za to stojí
Ahojte 🙂 Zase vás idem otravovať s radami 😕 😨 😅
Mám robiť tortičku s jedlým papierom, zákazníčka chce na tortu vlastný obrázok.
Preto by som chcela poprosiť o radu, že kde dávate jedlé papiere robiť. Prezrela som nejaké stránky a našla som, že niekde robia marcipánové oblátky, oblátky na tortu a jedlé obrázky. To aký je medzi nimi rozdiel?
S ktorými máte dobré skúsenosti?
A potom ešte jedna otázočka, ako sa to na tortu dáva? Na poťahovku? A niečím špeci sa to lepí?
Nikdy som s ničím takým nerobila, tak to nechcem pokaziť ☹
Budem vďačná za každú jednu radu 🙂
aj ja vás idem požiadať tiež o radu či nemá niektorá z vás návod alebo foto návod na hroznový list a ešte sa spýtam načo ho sušíte
@michaela3011 Misi pisni mi na FB nech ti odfotim recept,teraz sa mi nechce hladat a do zajtra zabudnem robila som a chutila mi https://www.modrykonik.sk/blog/lokalistin/album...
@danielik79 staci otlacit hroznovy list do fondanu (kuk foto), orezat nozikom podla obrysov a mas to aj so zilkami. potom dotienuj prasovymi farbami. najkrajsi je kadejako pokrceny, skus obal z vajicok - len hrozno este nema listy 😀 😀 😀 mozno tu na juhu sa uz nejaky malicky najde 😉
skus vytlacit obrys z netu a zilky sparatkom
@mamcas ked budes taka mila 😀 budem mat aspon z coho vyberat, ze co mi viac sadne 😀 dakujem 🙂

@jper jéééj krásna 🙂