Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pipka Jeeej, taku som robila minuly tyzden... 😀
ahojte zienky klasika nestiham ako mnohe z Vas ale idem sa s Vami podelit o skusenost konecne po mne chceli trojposchodku svadobnu zadanie bolo ziadne kvety ziadne zavoje ani nic staromodne lebo nevesta je moderna 😀 ze chcu len nieco perlickove okiurobila som torta ma17kg vystuzena jag svina!!!!a pri prevoze dotycnym mi v aute zacalo praskat trhat spodne poschodietlak na tristo ked som ju vytahovalajedine co ma napadlo sadla som do auta a davaj domou pos stuhu na foto to sice nevidno leboo fotila som pred tym ale previazala som stuhu este aj cez spodok dookola na taky uzzliskooooo 😒 😒 😒 a na to dalsia masla uz to nebolo naoko mozno tak pekne ked tolko masiel ale nevedela som co narychlo vymxsliet ☹ jednoducho nechapem preco sa mi to stalo????mate s tym skusenosti???idem konecne pacitkovat 😀 😀 😀
konecne aj ja pridam moje torticky..po dlhšom čas esom mala 2 v týždni...
maminky, poradte mi, idem piect tortu, ale nebudme stihat ju aj zdobit v jeden den, lebo je dost narocna na kvetinky a ozdoby...vzdy som piekla tak, ze som ju aj zdobila v jeden den, ale teraz si chcem vyzdobu predpripravit....ked vyrobim ozdoby, ako ich mam na 4 dni uskladni? na tortu ich potom staci "prilepit" vodou ako to robim pri zdobeni cerstvymi , este makkymi ozdobami, ci si mam kupit specialne lepidlo? no a posledna otazka....natierate marcipan vodkou na zaver, aby bol pekny leskly? ja pouzivam na modelovanie aj potahovanie smrtflex, dakujem za nazory a rady🙂

no ja pridavam tu poslednu nestastnicu 😝 😅
deti mi do potiahnutej torty strcili prst 😠 😅 tak som spravila jamiek viac akoze nech to splynie 😅 😅 😝 😀
sak reku vo vesmire sa to strati 😅 😅