Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@petkamamicka záleží čím plníš - jak mám čerstvé ovoce, tak to plním jak jen nejpozději můžu a zdobím těstně před odevzdáním.
@halienka a taketo nieco? http://www.mnamuela.sk/p/1589
A baby, nahodou recept na ovocnu maslovu plnku? Co treba pridať do kremu?
Chcem Vás poprosiť o recept na potahovu hmotu s ktorou sa dobre robí. Vďaka.
@maya30 myslela som tu 3posch par tyzdnov dozadu s ruzami a tupipanmi. velmi sa mi pacila 🙂 ja mam teda iba jednu ruzovu rose, ale je to strasna bieda 😒 vid na fotke co o chvilku pridam (som skopcila tvoju 😀 😀 ale len do rodiny) skusala som ranunculus a teda ziadna slava, vobec ho nemam v rovine. a nabuduce asi stensim lupienky, aj ked v originale som videla ryhovane....
@dagmarmustafa genialne torticky!!! proste nadhera! prosim ta ako si postavila take tenucke pismenka? vyzera to super 🙂
Ahojte. Baby prosím vás, ktorá ste robili tortu s Barbie? Našla som na youtube nejaké postupy, ale niekde som videla jeden a ten hľadám 😒 Ako to piecť? Klasika kruh a potom v miske, alebo 2kruhy a nejako zrezať... Lebo nemám takú misku, aby mala priemer podobný kruhovej forme.... Nemáte niektorá nejaký "polopatistický" postup? Moc ďakujem 🙂

@halienka pokud můžu já, přidávám růžovou 😉