Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@1katuska73 orchideje jako květ nemusím, ale tvoje je nádherná 🙂
ahojte dievcata, potrebujem pomoc... 🙂 poradte nejaku inspiraciu na tortu, ktorá ma byt pre tri ženy....ide o kolegyne...🙂 dakujeem 🙂
kocky neskutocne torticky, ani vas tu neviem vsetky vymenovat! krasna praca. par dni som tu nebola a dala som asi 30 like-ov 😉
@mysiatkoo uz by si mohla spravit aj nieco nechutne 😀 😀 😀 😀
@anibas krasne maca
@maya30 kedy mozem prist na skolenie? minule sme isli okolo vas (sme sa tulali po slovensku) ale som mala v aute vrieskajuce deti, tak som to neriskla 😉
@eliska22 ,
muffinka8 jej veľmi pekne vám ďakujem tak od Vás si to nesmierne vážim 😵 😵 😵
Kati rozmery mala 30, 22, 17 všetky poschodia boli plnené 3x,ale spodné bolo zrezávané do obluka,aby pôsobilo ako sukňa a stred na foto moc nevidno,ale bolo v strede zrezávané,aby pôsobilo ako korzet. Ale zas veľa hmoty išlo na tie volány dookola.
A teraz sa Vám trošku pochválim mojim novým partnerom ,dúfam ,že si budeme rozumieť. 😀 .Nakoniec som sa rozhodla pre tento išli sme pôvodne kupovať iný,ale mali na predajni tento za 289eur a pri pokladni nám ho zarátala iba za 218eur 😕 😕 😅 tak sme rýchlo vyplatili a prášili odtial čo najrýchlejšie a doma sme zistili,že má aj mäsomlinček čo nám predávačka v predajni povedala,že mäsomlynček v tom nieje. 😅 ,myslím celkom dobrá kúpa aspoň v to dúfam .
@blancagon tento nemá ešte odšťavovač,ale popravde ten ani nepotrebujem. dnes sa na mňa mužíček zlostil,že kolko som si toho na víkend čo bude zas nabrala a ja mu ,že neboj šak mám robota uvidíš ako to bude v kuchyni bežať,jedna radosť. 😀 😀 😀 no ešte zohnať niekoho kto bude aj poťahovať tortuše 😀 😀 😀
babky ja som dala do svojho albumu fotky ako robím čokoládové mantinely, ak by vám to niektorej pomohlo fotené síce už dávnejšie a bola som doma sama, takže niektoré operácie sa mi holt nedali odfotiť, teda že lepím mantinel na tortu aj fotím, tak to tam chýba, ale aspoň dačo, možno niekomu pomôže 🙂 a kľudne napíšte ak niektorá robíte inak alebo máte nejakú vychytávku, budem rada, ešte stále sa mám čo učiť 🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/halienka/album/a...
@florentina 😵 😵 😵

@akapulko tuším cez juno.sk