Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lamps to si dobra ja mam v pokladnicke 4,80€ 😉
@lokalistin 😀 😀 😀 😀 ha, no len uvidím dokedy tam tie euráčiky vydržia 😀 😀 😀 😀 je dosť možné, že bude treba zachraňovať nejakú zlú finančnú situáciu a hneď bude moje prasiatko na diéte 😀 😀 😀
@maya30 dufam,ze sa das rychlo dokopy a poriadne premysli, ako dalej,urcite pribrzdi 😒
@lamps no ja som tiez uz mala viacej 😖
@mysiatkoo Perfekcionistka sa nezaprie! Krasna praca!
@lokalistin tak tobě asi deset euro, ať srazíme Lamps náskok 😀 😀
@jakelina
@lokalistin zachvilku mam narodky ???uvidim, co rodina vyzbiera a ked nie tak vianoce to istia 😉
@jakelina a dikes, cenim si to
@lokalistin aj ja budem mať narodky 😀 😀 😀 😀 dokonca okrúhle, ale myslím, že mi to bude aj tak prd platné. No nádej zomiera posledná 😉
@lamps no musime to nejak nenapadne naznacit, ze by sa zislo 😉
@lokalistin ale čoby nenápadne, ja môjmu manželovi normálne na rovinu hovorím, čo chcem a po čom túži moje srdce. Len nie vždy sú moje prosby vypočuté 😀 naposledy som mu zahlásila, že narodky chcem oslavovať v novom byte, tak mu chudákovi aj úsmev zamrzol, že Aťka, ale to ti neviem na isto sľúbiť
@darinkazv pisala si do zlej temy, tam ti nikto neporadi, tam len fotopostupy davame 😉
ak chces akekolvek rady ohladom torticiek, treba sa pytat tu 😉
na kvietky najlepsi je smartflex flower , ale musis to nechat dobre vyschnut, na drotikoch, az na druhy den potom davat dokopy 😉 to ti tu lepsie poradia baby kvetinkarky 😎 ja moc drotikovane ee 😅 😀
a formy na cisla..no treba pokukat rozne e-shopy cukrarske, ale ono sa asi moc neoplati kupovat kvoli jednej torte formu, lepsie je vyrezat cisla z plechu, alebo platy napiect a tak 😉 kdesi tu vo fotopostupoch je aj obrazok ako ktore cislo vyrezavat aby si mala co najmensi odpad 😉
@lamps to ja ked,tak jedine od sestry a rodine sa bojim priznat,kolko do toho vrazam penazi,kedze kazdemu nieco dlzim 😉 frajer ten je vecne na mizine,jak aj ja 😉
@pipka 😀 😀 😀 😀 😀
@lokalistin to ja len mm tak otvorene poviem, čo by som rada. Lebo keď som len nazančovala, tak nechápal 😀 😀 😀 😀 😀 teraz chápe, ale .... asi mám vysoké nároky 😀 😀 😀 😀 😀
@lamps 😀 😀 😀 😀
@lokalistin keď tak teraz čítam, čo som vyššie napísala .... prichádzam na to, že mne niet pomoci 😀 😀 😀
@lamps trubka 😉 😉 😉

@lamps ja neznášam farbiť na hnedú. Ale čo tak ten airbrush? 😉 😀