Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina ahoj, prosím prosím...chcela by som sa ťa opýtať aký máš recept na mliečny marcipán (ak to nie je tvore výrobné tajomstvo) a či ti na torte nestvrdne veľmi.....párkrát som ho skúšala (na poťahovanie i na figúrky) všetko bolo ok, len torta sa strašne krájala, marcipán bol tuhý a to som pritom dávala na tenko vyvaľkaný ☹ veľmi pekne ďakujem za každú radu
Moje dalšie tortičky 🙂
@dagmarmustafa Ten hranatý pták je fakt supr 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte kocky, ked chcem na torte taky ten filmovy pas s fotkami, to si upravite v pocitaci a tak date vytlacit alebo sa ten lem robi az potom z hmoty ?
Dievčata niekto raz tu dal link na svadobne torty,ked by ste ich mali tak pekne prosim zverejnite,Ďakujem
A este nahodou ak mate ulozene nejake one direction poschodove torty s tou britskou vlajkou tak by mi to pomohlo, pls 🙂
@elamaslakova to aku striebornu si použila na krajku,je pekna
a tu je môj tohtotýždňový výtvor 🙂 🙂 🙂 o pól jedenástej v noci som ešte len hľadala uhlomer, aby som si urobila šablónku na 5-uholníky, mala som nervy 😠 😠 😠 😠 lebo dnes si prídu pre tortušu a pri pomyslení, že uhlomer nenájdem a budem musieť s babami absolvovať cestu do mesta, aby som kúpila nový a potom dozdobovať tortu ... mi nebolo nejako veselo. Ale našla som ho, tak potom to už išlo v pohode. Želám vám krásny a hlavne pokojný víkend 😵 😵 😵 😵
@nika266 😲 mna napadlo len: "TY KOKOS!"uzasne!!!vy vzdy urobite take nadhery! 😲
@brunila ani nemluv, schválně ti pošlu fotku jak to vypadá u mě v koupelně a na chodbě v prvním patře, přes kterou musím projít do každého pokoje kam se potřebuji dostat. A to tam už neleží řezačka na dlažbu napříč a kýble s tmelem. 😀 😀 😝 😝 Vyfotila jsem to večer, když už to bylo trochu srovnané 😀 😝

@pipka oooo, moje očné guličkyyyy, my byvame v Blaveeee , muhaahaaa