Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dagmarmustafa ty sovičky jsou úžasné, krásná čistá práce
@dagmarmustafa WAW tie sovičky roztomilééééé
jaaaaaj den blbec..... najprv zafarbim opacnu cast cesta na mramor a potom neznizim teplotu a pridem na to, ked mi to tu zacne "vonat" 😠 😠 .... na 200st nepecte!! 😀 😀 😀 😀 😀 zelam vsetkym prijemnejsie pecenie 😵
Zienky pomoc ☹. Akurat robit tortu a odskusane plnky mi z toho tepla proste vytekaju z torty!!! Som zufala! K tomu ju mam este poliat celu cokoladou a to si uz fakt neviem predstavit. Co mam robit?
@blahowoman ake mas plnky?
Ženy kukajte a hlavne si všimnite ako tam robia to woooou čo by potom hovorili na naše hviezdy tu na tortičkách???? 😀 😀 😀 Ktohovie ako to chutí? A máslo tam asi nebude 😀 😀 😀 😀
https://www.facebook.com/photo.php?v=1986520352...
Cokoladovu slahanu nad parou a kavova -puding ,maslo +cukor ,kava.
@blahowoman daj plát korpusu nan plnku, strc na chvilku do mrazaku, vytiahni, poloz dalsi plát korpusu zas potri plnkou a zas do mrazaku na chvilku atd atd pokracuj kolko krat chces plnku a hotofka
Honem jdu přidat dorty na tento týden, než přidá pristela 😀 😀 . Krtečkový zase s letadlem, už jsem ho dělala mockrát a Minecraft, hrůza, co jsem položila křivě, tak se to přilepilo a je to z pravého marcipánu, takové lepkavé, vykrajovala jsem každou kostičku ručně. Je jich 336, takže pravá ruční práce, každá kostička jiná. 😝 😝 😝
A ešte jedna. Ten medveď je hrúúúúza, ale už som nemala čas ho spraviť odznova 😔 Do konca augusta už mám len sem tam jednu tortu aby som nevyšla z cviku 😀
@blahowoman guru @pristela poradila kym som slahala opravny korpus 😝 s maslom ti to v xladnicke zatuhne potom podla mna... daj ju poriadne zaxladit najprv ak tam xces davat coko
@muffinka8 proporcie su praveze super ... jedine v com vidim rozdiel je nufacik... ked mu este stlacis jemne okolo nosa, tak bude mat hlavu uplne ako z rozpravky ... neviem ci som to popisala spravne ale podla tohto hadam budes vediet ako som to myslela ... http://www.flickr.com/photos/carrotmall/2858392...
sikulky poradte... co moze byt za krem na tejto torte...robim podobnu citronovu... bez potahovky...ked dam plnku co je v torte neobschne mi? cim ju z vonka potriet???

pomoooc, dělám růžičky ze smartflexu a totálně se mi topí v tom teple, máte nějakou radu