Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mimcak @jakelina ja mám Kenwood ... bielka s cukrom šľahám balónovou metlou na najvyšších otáčkach. Zvyšok, ako žĺtka s cukrom ... šľahám K metlou tak na stredných otáčkach a ako píše @pristela nie dlho, ale šup šup, len toľko, že sa suroviny spoja. Kým sa zmiešajú žĺtka s cukrom nalievam si olej do odmerky. Kým mi to mieša s olejom, nalievam si vodu. Potom ho vypnem, nasypem celú múku naraz, zapnem na pomalé otáčky a postupne pridávam a múka je za pár sekúnd vmiešaná, tak potom už vypnem a hotovo.
Žienky, ja pridávam tak poskromnejšie, keďže som úplný začiatočník, ale dúfam, že raz budem aspoň spolovice taká šikovná ako vy 😉 Táto je narodeninová pre svokra. Pôvodne mal byť celý kruh, ale prepadol sa mi spodok, tak vznikol polkruh...cesto je kakaové, čokoládový krém a miešané ovocie(maliny, jahody, čierne ríbezle). Nie je dokonalá, ale ja som na ňu aj tak hrdá :-P
@nika266 😨 kraaaaasne
baby tortickarky prosim radte....mozem si urobit ozdoby na tortu popredu? ...napr tyzden? Ak ano..ako ich uskadnit? asi v nejakej uzatvaracej micke co? Dakujem
@pristela máš ich krááásne, však ako vždy. Len som s chcela opýtaťaké máš rozmery a koľko min. pýtať za jednu mini tortičku. Viem, že je to ošemetná vec, ale vôbec nemám predstavu a chcú odomna na jednu svadbu. Neviem si predtaviť, aké je to náročné časovo. Koľko si to ty robila? ja min x2 😀 😀 😀 😀 😀 Ďík

@sikag nááádhernáááá 😵 😵 😵