Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby existuju nejake super male vykrajovacky na oci lebo ja mam tie kruzky vzdy inej velkosti mam sice slamku ale potrebujem este mensie. Teraz robim mimonou a je to hruza
ahojte, cim lepite krajku na tortu? Potrebujem, aby vydrzala prevoz. Je lepsie ju potriet vodou, alebo lepidlom? Dakujeeeeem 😉
@akzuzs pozri toto http://kuchynalidla.sk/product/kavova-rolada
robila ganache s maslom
Dievcata mame fotku aj tortu s papagajom
Ahojte baby. Tak dobojované. Tento týždeň dve, jedna menšia bola rýchlovka, o deviatej ráno som ešte netušila, že ju budem robiť a o piatej sme s ňou už boli blahoželať. Tak je aj tak "rovná", lebo nestíhala tuhnúť, ale moc potešila. A môj prvý kôň. Snažila som sa, ako najlepšie viem. Uvidím zase poobede, či potešil 🙂
Ahojte,vedeli by ste mi prosím Vás poradiť odskúšaný recept na korpus so špaľdovou múkou???Ďakujem
@nika266 Hej, najprv som smart farbila gelovkou hnedou, ale teda nič moc. Tak som ho celého ešte kakaom spravila a prstom potom nastrúhané čierne uhlie 😝 😅 keďže prachovú čiernu nemám. Normálne sa mi to lepšie s prstom robilo, ako so štetcom. Už som aj to oko upravila, ďakujem za upozornenie baby 🙂
@sticker kon sa fakt vydaril 😉

@grasie Skúsila som to kakao, nechytá to moc dobre, ale nevzdávam to 😀