Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mysiatkoo vlkolátko som ti tu pisala vcera story a Mk tolku chvalu nezvladlo a nepridalo koment ako kukam 🙄
si mi pripomenula ked som toho vlka malovala ja 😀 mas ho neksutocnehoooooo, strasne dobre sa na to kuka, cim si malovala ? farba, stetec, potah, stolík , aka stolicka, drzanie stetca, v akom sklone..
a ta zvieratkova je tiez nadherna, presne ako @maya30 pisala , ty robis umenie, ja taktiez len pasovu vyrobu 😅 , este cakam na tortuse od Vladky a ona fuuuurt ništ 😠 😠 😠
@maya30 debata o branke 100bodov 😀 😀 😀 😀 ,torty ako vzdy nadherne, ciste, farebne uzasne pre moje oko 😵 😵 😵
@pppeeetttaaa Konkretne Velky Lspas🙂
@muffinka8 jeeej, krasna.Este lepsia ako moja.Aj ja som taku pred čassom robila.
No a tu su dnesne jedna pre sestru a druha pre dedka.
@pristela kde kedy akeho vlka? tusim idem snorit kde ho mas 😝 stetce asi 4, cierna a biela praskova s vodkou a potah smart 😅 aj na stolicke, ale aj v poklaku pri kuxynskom stole 😅 😅 😅 cca 3h 😝 a MK isto vedel, ze tolku xvalu by som si nezasluzila od teba, takze to radsej neodoslal 😝 a neskusaj ma presvedcit, ze umenie robim ja a nie ty, lebo toto ti nezozerie nikto 😀
@timuss... skus troxu pridat co sa vrstvy tyka...a spodok netusim, ja nekropim korpusy nikdy, a ani mi to nikdy netieklo, tak neviem kde je pes zakopany 😒
@adka092 mas ix krasne 😉
@lamps uuuuuuuuuuplne najkrajsia frozen 😵
@maya30 nádhernéééé!!!

@mirinecka ďakujem,si zlatá..hej,idem čistý kakaový,hádam sa prepečie 😀