Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
par mojich z tohto tyzdna, viac ako som planovala, ale teraz uz konecne oddych...fotbalovu som si pozicala od @lamps, ja tie sportove tak nerada robim, ale ta andrejkina ma ocarila 😵 Zlate srdce som robila podla nakresu co mi poslala pani, prvykrat sa mi stalo ze mi niekto nakreslil skicu ako to ma vyzerat 😲 aj tak neviem ci som sa trafila do predstavy 😅 Postel a ruzove srdce som robila uz po x-tý krat 😝 dokonca treti krat pre tu istu osobu a trojposchodka podla jednej co som uz robila, len som ju ladila podla nevestinej kytice
pozor len nato aby sa neprehnalo s marcipanom :D nie kazdemu to chuti v takej davke 🙂
Ahojte dievcata nieco som si tu precitala a chcem sa spytat:z tej cukrovej hmoty ked urobim nejake postavicky ako dlho to mozem skladovat v ladnicke tak aby to bolo stale jedle?
Dakujem za odpovede...Sisa
Este by som s chcela spytat na vytvor ruziciek..Pouzivate ceruzku okolo ktorej hmotu tocite alebo existuje nieco ine?Dakujem za odpoved Sisa
...akoze baby vsetky robite krasne torty a veru veeeeeela sa necham inspirovat (ja ich vsak robim len sem tam) ale @mysiatkoo @maya30 @pristela ...najde sa ich aj viac,len mena nie su moja silna stranka....tak teda toto je uz vrchol (drzosti 🙂 ),co vy dokazete ...v dobrom samozrejme 🙂...proste nechapem ...tak pridavam aj jednu moju pre vnucika tety opatrovatelky,co bola u nas pri trojkach
@tortysilvia chladnicka nie... staci na vzduchu.. kludne aj tyzden vopred
Krásnu sobotu dievčatá,neviem,či tu niekoho zastihnem..potrebovala by som radu...koľko vajec na mramorák dávate do cca 30cm formy a či pečiete na 2x?..prelúskala som nejaké debaty a tam píšu 12-14 vajec a piecť na 2x..aké máte skúsenosti..ďakujem 🙂

@pipka Jani tie cokoladove palicky okolo minnie su ktore ? Bohovsky to vyzera 😵