Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Jedna policajná
@pipka ďakujem Jani..joooj...v hlave som všetko mala nalinkované,ale je tam milión chýb,ale ja mám napečeno toľko,čo tu iné upečú za mesiac,tak pri nejakej 50-tej torte to bude lepšie 😀 a ešte tak blbo sa mi fotila,bolo 6 hodín ráno,už som ani nevidela,svetlo 0 bodov...a mala cca 14-15kg,tak nejaké presúvanie po byte sa nekonalo 😀
... a malá nemá chybu 😉 ..inak,minule som videla Tomáška s tatom v Saratove 😉
@lawli jeeej..Svidník,odtiaľ mám kamošku,moju svedkyňu na svadbe 😉
Ahojteeeeeee, tak, tu je - moja prva stvorposchodkaaa 🙂)) mala cca 19kg, 3 druhy mascarpone plniek, ladila k smotanovozlatej vyzdobe a nevestinej kyticke... uff .. nakoniec som ju spravila celu doma, ani stredovu tyc som nedala, len lepila jednotlive poschodia vacsim mnozstovom cokolady a torta cestu prezila 🙂
este idem dokoncit jednu malu torticku a vylozim nohy 😅
baby, prosim, prosiiim, potrebujem pomoc... robila som parizsku slahacku, no zgrcla sa mi, myslim, ze preto, ze som slahala naraz velke mnozstvo, neviem....tak som ju znova zohriala a teraz otazka: kolko by sa mala chladit, aby sa dobre vyslahala? zajtra som chcela mat tortu uz hotovu, takto sa s tym budem musiet piplat az zajtra rano... ☹

@jakelina no krásně jsi to vymyslela, kluci budou mít radost 🙂 🙂 a ten výraz obdivu 😲 😲 a ty tkaničky 😅 😅