Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte 🙂 Opat idem k Vam po radu...Mam poziadavku na tortu pre cca 26 ludi... nechce sa mi robit trojposchodova, myslite, ze ked spravim 26 alebo 28 a 20cm kruhy bude to stacit?
druha prosba - poziadavka na plnku, ze nutella, mascarpone? Da sa to nejako skombinovat? Je blbost potriet korpus nutelou a na to dat mascarpone dajme tomu len s cukrom a smotanou, aby nebolo take huste? Ja mam pred nutelou respekt, uz mi kedysi narobila problemov...
dakujeeeeem za pomoc 🙂
@mamcas podla mna co sa velkosti tyka, tak dvojposchodka v pohode 😉
a co sa nutelovej plnky tyka, tak ja som ju robila tak, ze som spravila nugatovy puding, do toho maslo a tri lyzice nutely, mixla a bolo tu super a aj to krasne drzalo 😉
korpus som len dzemom potrela a na to plnka 😉
ved daj spodne poschodie nutelove a vrch mascarpone s ovocim 😉
@kubrt krasna torta, podarila sa ti 😉
ja az teraz pozeram ze akaaaa zasluzila maminka ty si 😕 😵 😵 😵 to su vsetko tvoje vlastne? 😕 prepac za blbu otazku 😅 ale ja ked si predstavim, ze by som popri mojich dvoch mala doma este 6 dalsich, tak ma mdloby oblievaju 😅 😅 😀
klobuuuk dole pred vsetkymi viacpocetnymi maminkami, fakt 😉 😎 😎
@pipka ty si aka rychla :D diiiik :D
no ono nejde zrovna o tu dvojposchodku s tou plnkou :P Mne to pride tak malo nutely, ked to chcem nazvat nutelova plnka 😝 skusim jej nieco vymyslilet, je to moja znama, uz mala niekolko torticiek a furt vymysla nieco nove, lebo je tak povediac trosku chutovo narocna 😉 😝 aj cenovo 😀 same mascarpone... kazdopadne moc dakujem, aspon tie korpusy viem ake upiect 😀
Ahojte dievcence!chcem sa vas spytat zakolko peciete torty,ci si patate len za robotu ked vam material donesu alebo normalne od kg.dakujem
@nicoletta77 vítej mezi námi a dorty máš hezké 😉
@nicoletta77 krásne tortičky máš 🙂 🙂 a tiež ťa medzi nami vítam
@vlada111 ale? som nepozerala, ze ty Trnavacka... ale ked na teba pozeram, tak mi zaplo, ved mame spolocnych znamych - Slobodnikovych 🙂)) Majka mi aj vravela, ze pecies nadherne kusky, tak len davam za pravdu 😉 ty len tak sporadicky pre rodinu a kamaratov, vsak? inak vlastne sme spolu aj prehodili par slov na oslave na pocest ich malej Misky este v zime, heheeee 🙂))
Baby z Kosic potrebujem na sobotu torticku cca 4kg - nic extra vymyslave...nemate niekto cas?
@moncyh zlatko hledám to a nemůžu najít. Takový modrý obal, netuším jestli to mají v nabídce celoročně. Jestli to není třeba zboží, které mají jenom občas v letáku. Já to vždy kupovala, když jsem to viděla v letáku a oni pak ty věci z akce mají umístěny uprostřed nákupní zóny a bylo to u věcí na pečení, čokolády, ořechy, mandle, marcipán, kypřící prášky atd.. a u toho to bylo. Není to placaté jako čokoláda, takový vyšší balíček, asi 20 deka tak odhaduji. Na obrázku byl kus nugátu a myslím ořech.Teď ho doma nemám, mám koupený nugát na váhu z e-shopu svět oříšků nebo tak nějak se to jmenovalo. Měli tam asi čtyři druhy. Moc jsem nepomohla co?? 😝

@kubrt krasna torticka sa ti podarila 😉 a urcite aj potesila... neboj, o chvilocku sa uz budete tesit z nadherneho malinkeho balicka, to bude radosti 😵