Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mirinecka Ten dubák nemá chybu, hlavičku si maľovala alebo striekala?
@daja55 ja mam extra vysoke formy a tym mam jeden korpus aj 4-5x prerezat a tiez za hodinu, len na slovensku ma mamina blbu trubu 😢
@maya30 nadhera, nadhera, nadhera, zeriem ta. ta oganazovana s tymi stromami v pozadi uplne genialne
@katarina51 ďakujem, hlavička je maľovaná kakaom 😉
@elamaslakova máš to krásné, úhledné a určitě i moc dobré
Dievcata veeelmi pekne vam dakujem 😵 😵 😵
@elamaslakova tie kolaciky vyzeraju velmi chutne 🙂 zaujimalo by ma ci si ich robila na malom plechu, alebo ako to mas vyratane, ked mas z kazdeho tak do 30 ks, mne z davky zvyklo vyjst cca 50 ks 😉
@sasettka ten hrad vyzera super, ale aj slane mas krasne, musim sa na to raz odhodlat 🙂. Odo mna ked chcu tortu podla obrazka tak hned pisem ze taka ista isto nebude, ved kazda ma iny rukopis, ine pomocky...navyse maju inu predstavu aj o vahe, v poslednej dobe sa mi casto stava ze poslu obrazok s poschodovou tortou ze chcu taku istu ale tak do 3 kg 😝 takze na take sa ja nedam nahovorit 😉
Ahojte baby som v uk a chcem pre synčeka k narodeninám upiect cokoladovu tortu a potahom a hore objednavam jedlý obrazok. Budem vdacna ked mi pomôžete. Aky krem najlepšie sa k tomu hodí? Budem vdacna za rady a recepty
@maya30 dakujem pekne, od takej guru si to velmi cenim 🙂)) jasne, ze nie je uplne totozna, ved to aj ja hned vravim, ze nie som plagiatorka 🙂)) len tato mamicka mi asi 5x prizvukovala, nech je taka ista 😝 ale pochopila som, ked mi poslala fotky, ze ako vyzerala torta, ktoru chcela a aku jej ju spravila cukrarka v minulosti... vazne uplne ine torty 😅 a aj k vahe/cene sme mali debatku, cize klasika - za malo penazi chcela vela muziky 🙂 ale akurat si ju boli vziat a velmi sa pacila, tak sa tesim 🙂
@elamaslakova wau, úžasné
ahojte, tak ja som mala teraz len jednu torticku
@pppeeetttaaa uplne rozkosna krstinova 🙂 🙂
@elamaslakova ako dlho si robila toooolko kolacikov... krasne

@maya30 krááásne a elegantné, ty si proste v tortičkovaní umelec 😉 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂