Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dajna11 krasny stroj
@dagmarmustafa uzasne ako vzdy
@pristela ma udivuje to tvoje tempo 🙂 a ze vikendofky 😀 😀 😀 ja dam tolkoto za mesiac a to tam nemam ani tolko modelovania 😀 😀 😀 no uz sa tesim na stretko 😉
@ejkula ta Vlado a polovnicka nemaju chybu, uzasne prevedenie 😵 😵 😵
@denisak77 dakujeeeem , aaale co by si nedokazala, postavicky ktore robim ja sa uz lahsie robit ani nedaju 😕 som zahodila casy davno minule ked som sa trapila hodiny s real postavickami a aj tak mi to nakoniec bud stieklo abo nesedelo pre oko 🙄 a kvôli postavickam sa trapit neoplatí 😝 😝
@denisak77 je super
@pipka
děkuju,je to strašně jednoduché do balonku se dá voda, a dá se to zmrazit,Já použila čokoládu z Lidlu myslím 52%,ničím neředit a pak zmrzlou kuličku položit na štamprdli a vždy kousek nastříkat a pak pootočit spojit čáry ,a pokračovat ono to okamžitě ztuhne a potom položit na cedník a nechat vykapat a je to.
@chvapilu prekrásne 😉
@sikag prekrásna, co to máš za krajku?

víkendovky 🙂 , svadobná s kvetmi 11 kg, spodok karamel s orieškami , vrch ovocnošľahačkový, 🙂 ďalšie 5,5 a 5kg, čokoláda , pribináčik ovocie 🙂