Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina myslis toto? 😝 😝 https://www.google.sk/search?q=scooby+doo+cake&...
Prosim Vas nemate niektora overeny recept na cake pops? Budem velmi vdacna lebo ked som ich robila z klasickeho piskotoveho cesta tak sa mi prilepili o formicku. Dakujem velmi pekne
@muffinka8 už ani neviem, kde som ju kúpila, mám ju dlho. Rozmery má 35cm x 24 cm.
aach holky som vzala tortusku ze vsak jasneee, a uz som ju raz musela uplne rozobrat poskladanu, vcul ma poraza bo vsak jasne rovny potah uz nieje rovny a kto vie ci to cela torta aj ustoji 😕 , asi mi @pipka bude ako spravna zena viečka drzat na zraze 😀 😀 😀 a dnes veru nepospím 😎
Tak a mame napecene.....
@jakelina tekvica krasna aj bez airbrushu
ahoj , kolko beriete za 1kg torty ? za 1kg marlenky ?

Jdu ještě já otravovat, paní má objednaný dort na čtvrtek a chtěla Spongeboba a dnes mi volá, že raději chce Scooby doo, má tam být pes, nějaký kluk a ten zámek a nebo hrad nebo co to je 2D vyřezaný zapíchnutý do dortu. Já hledám a žádný pořádný obrázek toho hradu jsme našla, jenom takové obrysy, fialový mi přijde, takový nepravidelný. Nemáte některá radu, kde bych to našla pořádně nafoceno?? Pohádku jsem neviděla a z hlavy to asi nijak nenakreslím a nevyřežu. Děkuji moc 😉 Nemám na to moc času, tak aby mi to uschlo, bych to udělala o víkendu. 😉