Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin ďakujem, chceli marcipán tak som skúsila aj keď som upozornila že nemám s ním skúsenosť 😀 . Ale slniečko a auto je smart. Ja to moc nejem a mojim deťom chutí aj smart, stále mi ho kradnú 😀 . Napr. Montana im vôbec nechutila tej sa ani nedotkli 😀
@lokalistin moja prosím ťa,aký máš recept na tu marlenku?????akurát rozmýšľaam,že by som na zajttra dačo mojim urobila............ 🙂 🙂
@lucula73 robila som tuto
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4463
@jakelina sú to tieto košíčky, len v ružovom http://www.dortisimo.cz/kosicky-tulip-50-175-li...
pekne prosím aký dávate korpus ak dávate jahodovú plnku z tých hollandia jogurtov? Hodila by sa asi kakaová, že? Ale chcela som spodnú tortu robiť čokol. korpus s mascarpne plnkou a vrchnú tortu túto jahodovú plnku. Ale potom by obidve torty mali tmavý korpus. Hodil by sa k tej plnke aj bledý korpus?
@lokalistin vyzerá fantasticky 🙂 , aj ja som dnes robila pre návštevu 🙂
@anibas dakujem ak sa ti da odfot v reze mne sa zda, ze ta kupovana bola uplne ina a pozerala som video z firmy marlenka a oni robia bez valkania, tak skusim nabuduce bez valkania
@lokalistin skúsim, len naša ešte musí oddychovať 😀 😀
@lokalistin ja robím takú, čo sa vaľká, takto mi to vyhovuje, môžem odbehovať od kuchynskej linky
@anibas ja som robila tiez tu valkanu, ale sa mi zda, ze mam moc tenke platy, ale je vynikajuca
ok kočky musim dalej makat-som v mekaci 😝
Dievčence pozdravujem vás , dnes som bola na kurze airbrušu v Partizánskom a toto som tam vytvorila , nie je to dokonalé , no ale na prvý raz 😉
@elamaslakova super, akurát som pozerala fotky na fb. Tiež som nad kurzom zvažovala len peňaženka by to nerozdychala 😀 . Oplatí sa ísť? Možno druhý raz by to vyšlo 🙂
@mirinecka Oplatí sa ísť , Tomi je dobrý učiteľ a venuje sa všetkým čo sú tam
@elamaslakova krásné, šikulka
@jakelina Ďakujem

@mirinecka krasna-marcipan ale chuti lepsie😉